Kako se danas osećate?

Nećeš verovati, isti slučaj. Nije prošlo 3 dana od kada sam navodno prezdravio i jutros se ponovo budim sa bolom u grlu prilikom gutanja i zapušenim nosom. Tačno da čovek pošizi.
Ja konstantno od oktobra, imunitet nula...tokom novembra nisam mogao ništa da učinim zbog posla i to me koštalo. ruka mi je izbušena od vađenja krvi, ne znam šta ću više...sad opet nakon što sam imao smrtni slučaj...juče išao po lekarima...

Nećeš verovati, isti slučaj. Nije prošlo 3 dana od kada sam navodno prezdravio i jutros se ponovo budim sa bolom u grlu prilikom gutanja i zapušenim nosom. Tačno da čovek pošizi.
Bukvalno isti simptomi. Ja ne znam evo.

Teya Dora koja pali badnjake te regenerisala, prošlo je to dejstvo, sada mora da srbuje za sprsu NG... :love: 😌
Teya, spasi me...

Glavno dostignuće 2k23 godine je ta što sam dobio 3 dijagnoze hehehe
Ja još dve na postojeću jednu, a sad sam dočekao 2024. sa još jednom.

Handball-Bundesliga Fun GIF by LIQUI MOLY HBL

Dođe mi da ostavim sve, odem na sever Švedske negde u nedođiju, našlo bi se nešto gore za raditi, na čist vazduh, da mi se regenerišu pluća..

Ma meni je zima prisjela sad, a sa druge strane ne volim ni kad je stalno toplo a pogotovo ne volim velike vreline... ne znam koja lokacija bi mi odgovarala, ali nešto na moru svakako

Ja vala volim proleće i leto, neka klima Kube bi mi savršeno odgovarala. Sever, Skandinavija, no no. U Oslu prošle nedelje bilo -30 stepeni, neka hvala.

Ja volim zimu, kapiram da bi mi odgovarala prava kontinentalna klima.

Ja baš volim ovakvo vrijeme, kad je ledeara i još snijeg, baš se osjećam ko momak of Winterfell

• Love
Reactions: Mrm
Ja vala volim proleće i leto, neka klima Kube bi mi savršeno odgovarala. Sever, Skandinavija, no no. U Oslu prošle nedelje bilo -30 stepeni, neka hvala.
ali čist vazduh, pa kad dođe proleće, priroda, jezera gore, mmmm....

Back