rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ja sam baš razmišljao jednom kako će teško biti da neki naš ESC nastup, osim Molitve, dođe do TLZP-a u stranim zemljama ili u nekim tako emisijama, a ove godine stvarno imamo nešto što se da imitirati i kopirati

Ali kraj mi je najjaci kad krene da prska ljude u publici, kao da ih blagosilja 🤣
Ma isteruje djavole iz njih. 😂
P.S. U Madridu samo još bosiljak da ubaci u lavor i 🔝 ! 🤣🤣🤣
Bože zdravlja, Bože zdravlja...

Koliko sam razumeo, ne. Mislim da jr ono konačan spisak od 28 učesnika.

Čuo sam juče karaoke verziju, super je.

U Amsterdam ne ide jer su ugovorili ovo gostovanje na HRT već, ako se ne varam

Iako sam bio u fazonu da ide na sto manje zurki, osladilo mi se ono sinoc i sad mi je zao sto ne ide i u Amsterdam.
A ovi vukovi samo gledaju kome ce vise da se uvuku u dupe, pokusavaju interakciju sa skoro svim predstavnicima, samo gledaju da skupe tvt bodove.

Istina vala, al neka ih, čini mi se da su generalno i najkompatibilniji s Konstraktom, ja bih najozbiljnije na njihovom i njenom mestu urnisao Madrid (a možda čak i Torino) od viralnih igrokaza tamo kad se druže van scene, tipa uvrnuta Crvenkapa (taman ovako u crveno obučena kao sinoć) nosi korpu sa peškirima i sapunima, i svemirski vukovi, i samo tako da se gube i nabijaju hajp jedni drugima 😄 🇷🇸🇳🇴

Ne sećam se kada sam bio ovako ponosan nekim našim predstavnikom. Bukvalno mogla je i da samo stane i peva uz onaj pokret rukama i opet bi imala odlične reakcije. Meni nije smetalo što onaj tekst ide pozadi, nije on ni bio namenjen nama koji gledamo preko interneta, već onima u areni da se malo upoznaju sa tekstom. U Torinu će to biti sigurno bolje upakovano i mnogo više podređeno TV gledaocu.

Iako sam bio u fazonu da ide na sto manje zurki, osladilo mi se ono sinoc i sad mi je zao sto ne ide i u Amsterdam.
Isti slučaj, ali ako će svuda imati drugačiji nastup, zadržaće magiju za esc nastup.

Back