fi Finska 2022: The Rasmus - Jezebel

Nije da nisu pokušali. Ne sjećam se tko je te godine na kraju išao. Publika je valjda bila za njih?
 
Da, mislim uopšteno. Meni su bili poznati i pratio sam njihov rad jer sam ih slušao u periodu rane mladosti. :D
 
Ja sam tek nedavno saznao da je Nightwish sa Sleepwalker bio na NF-u 2000. Šok 😳
 
Ziri je uprskao "Sleepwalker" pa je umesto njih isla bezlicna limunadica i zabelezila 18. mesto sa 18 poena. Nevidjeno pucanje sebi u nogu. Ne znam kako bi "Sleepwalker" prosao 2000. ali sigurno bi prosli bolje nego Nina Astrom.
 
Više su puta oni tako umjesto sjajne rock/metal pjesme poslali neku bezveznu stvar. Što se mene tiče, mogu svake godine slati ovakav zvuk i nitko im nema što zamjeriti, to je njihov zvuk naprosto. Zato su mi bili besmisleni komentari fanova kad su zbog CK i Rasmusa komentirali “jao, rock, kopiraju Maneskin”. Da, zemlja rocka i metala kopira zemlju kancona kojoj se jednom omaklo poslati rock pjesmu. 🤨
 
Slazem se! Sto se mene tice, ako svake godine mozemo da slusamo recimo ove svedske pesme koje uglavnom zvuce identicno, mozemo i finski rok/metal u razlicitim verzijama.
 
Meni je ovo samo ok, ništa posebno. Blind Channel su mi prošle godine bili u vrhu.
 
Finska je zemlja od koje očekujem da u narednim godinama postane powerhouse, posle par godina lutanja!
 
prijatno sam iznenađen fincima. dobri su. drago mi je da jedan poznat bend predstavlja Finsku. Nastup je klasika, nekako skockan, vizuelno zanimljiv, rekao bih umiveni rok nastup/koncert. i na kraju ga onako, rokerski zakucavaju. bravo!

čuo sam i bess, bila je odlična, i da je ona pobedila imali bi takođe jednu zaraznu pesmu, super koreografije i nastupa.

..i baš sam se prijatno iznenadio kad sam video našu bojanicu. lepo nas je predstavila i glasala je baš po mom ukusu. bravo za nju. baš se prolepšala.
 
Finska je zemlja od koje očekujem da u narednim godinama postane powerhouse, posle par godina lutanja!
Ali neće smeti samo rok, moraće da me menja i žanrove malo...
 
Šta moraju da mijenjaju, kao da Švedska slala išta drugo sem popova...
 
Barem rock ima mali milijun podžanrova koji mogu štancati do sudnjeg dana, a da ne budu dosadni i da se ne ponavljaju tj. da budu i dalje raznovrsni. Ko recimo period 2006-2008.
 
Minipop

42CCMbO.jpg
 
  • Like
Reactions: Mrm
Koliko mi je odvratno sve oko ove pesme. 🤡

20220413_100727.jpg
 
Back
Top