Izbori

Sve ove vesti koje dolaze iz inostranstva u prostom prevodu govore da ce AV morati da ubrza sa stvarima koje mora da realizuje. Dakle Kosovo, sankcije, litijum, expo prevashodno. Sa sebicne strane opozicije to je odlicno, jer stvarno ne postoji paralelni univerzum gde ce moci sve ovo da ispegla pred svojim biracima, iz perspektive nase drzave tonemo nezaustavljivo. Sta ce biti videcemo, kada ovom zlu vidimo ledja veliko je pitanje da li cemo sebi samima moci da pomognemo uz svo znanje i dobru volju.
Pa kad će te sankcije Rusiji? Evo saće. 😂 Najavljuju se još malo dve godine.

Ja ocekujem uskoro.
Dosta se vec duze spominje maj kao mesec u kojem ce se dosta stvara desavati.
Nije da verujem tim tkz. mudracima sto sve znaju, ali neki ljudi koje znam su do sada sve sto su rekli ili pogodili ili su znali nesto vise nego obican svet.

I šta onda?
Onda će svi naši problemi biti obrisani kao gumicom ili čarobnim štapićem preko noći. 🧙‍♂️🤩😌🤭

Nece nista promeniti naravno, ali je jako nepopularan potez u zemlji gde 80-85% stanovnistva ne podrzava tako nesto.
A zna se ko sve radi zbog rejtinga i to na dnevnom nivou. ;)

Ako će se tako "rušiti" jadna nam majka.. 🥺

Izgleda će lokalni izbori u svim BG opštinama i tamo gde nisu bili po Srbiji biti u nedelju 07.07. što je i krajnji zakonski rok da se održe.. Mogu i u maju i junu, ali SNS računa da će opozicioni birači na more... 🤭

Njemu pada rejting, ja podržavam taj potez i svrstavanje uz EU, sreća.

Ja da sam vaših godina ja bih šturnuo odavde samo tako.. Možda i u ovim bude tako..🥺

Ako smo kod lokalnih izbora u BG, tu ce se borba voditi samo u par opstina, Novi Beograd, Zvezdara, Palilula, Rakovica, Cukarica i Vozdovac.
Ocekujem mrm da ce biti uvoza biraca na sve strane tu. Mada uvek me iznenade sa novim mahinacijama, mozda bude nesto orginalno ovaj put.
Ja kad sam mogao da idem nisam otisao, sad sam tu gde sam, plus imam i za koga da brinem tako da ono lak mi je izbor da se mora protiv ovoga, da me ne vredjaju deca za 20 godina.

Mogu i u maju i junu, ali SNS računa da će opozicioni birači na more... 🤭
Dobro računa, nažalost

Takođe uvek je niža izlaznost kada se veže nekoliko ciklusa u kratkom periodu, ovo bi bio treći u dve i po godine. Plus što je teško motivisati ljude da izlaze za opštine.

Sve u svemu sigurno će izgubiti centralne gradske, dobiti ponovo prigradske i biće tuča na onim između dva sveta tipa Čukarica, Voždovac, Rakovica. Ali sve to jalovo kad one same po sebi nemaju nikakve resurse i moć, nego se grad skoro sve pita...

Biće uvoza, sigurno.. Mada trebaće dosta.. A po nekim glasinama koje sam čuo pušta se Vračar i Stari Grad niz vodu, mislim ako uspeju uspeju, ali se neće mučiti oko toga jer tamo opozicija imala preko 50% sada, pa mogu sami vlast da formiraju, a fokus opštine da se sačuvaju će biti gde nije opozicija imala preko 50%, Savaki venac, NBG i Zvezdara.. Zemun, Voždovac i Palilulu računaju da dobijaju..

Mene interesuje sada ko će kod mene ministar, Petar Petković? Arno Gujon? Hahaha 😁😣🥺

Na Starom Gradu i Savskom vencu opozicija ima 70+% čak i sa dopisanima lol

Vračar, začuđujuće, nešto slabiji.

Nije, Savski je slabiji, proveri..na Savskom se upisuju iz Bosne najviše u BG H2O
Vračar i Stari Grad, Srbija ptrotiv nasilja ima preko 50% sama...

Savski Venac je tesko da ce uzeti, SPN je dobila 44%, NBGD 40% bez velikih mahinacija mislim da i to glatko gube. Uz Vracar i Stari Grad.
Zvezdara i Vozdovac su bili za mene prijatno iznenadjenje sto se tice opozicije. Mislim da smo za 3-4% vodili na Zvezdari i za dlaku na Vozdovcu.

• Like
Reactions: Mrm
SNS+SPS %
Stari Grad 28.64%
Vračar 30.85%
Savski venac 34.96%
Novi Beograd 36.88%
Zvezdara 37.28%
Voždovac 40.64%
Čukarica 42.93%
Rakovica 43.66%
Palilula 44.04%

ove su osvojive, na ovaj procenat se potencijalno doda Nestorović (mada i njegovi glasači će delom verovatno preleteti na ove druge desne tipa DSS ako se skroz veže za vođu) i SRS, mada je to 1-2%

Zemun 46.47%, to vrlo teško. Prigradske opštine su svuda preko 50%

Ja da sam vaših godina ja bih šturnuo odavde samo tako.. Možda i u ovim bude tako..🥺
Nema predaje

Više bi grizla savest da pobegneš od problema nego da ne uspeš da ga rešiš, ali si se bar potrudio da nešto uradiš.

Bar meni, a ko želi da ide slobodno.

To mi je manje privlačno od SNS. 😬

Mogu i jedno i drugo potencijalno, dve muve jednim udarcem, da se aktiviram u SNS pa u Švajcarsku kod Šaulića u Cirih u konzulat.. Pakao...
Zamisli to.. 😣😁😌

Back