Polako. I ovde i u Španiji je moralo sve lepo da se poklopi. Poklopiće se i na PZE.Slažem se. Favorit u Španiji, top 5 u Italiji.
ALI - Mišo bojim se za PzE, jer po ovoj logici, mogao bi da pobedi neko ko mi uopšte nije favorit...skočiću iz gnezda![]()
Haha, aa i mrtva trka je ko "bolje" uživo zvuči da li Nataša ili Kat Dosa, ako ništa makar i pobednica u Italiji i "gubitnica" znaju da pevaju pa je da kažemo bilo kvalitetno u tom smislu makar finale..Ovo sa Analizom i Angelinom mi je kao kad bi Natasa Bekvalac dosla na pze sa super pesmom i nastupom i izgubila od Kat Dose
I ne baš, jer Angelina ima platinaste singlove + naširoko je poznata i zbog pesama i roditelja + pobednica je muzičkog takmičenja u emisiji Marie De Filippi (i Emma Marone se na taj način probila).Ovo sa Analizom i Angelinom mi je kao kad bi Natasa Bekvalac dosla na pze sa super pesmom i nastupom i izgubila od Kat Dose
Kao što je Grozdica rekla, dalje ide.... Anđa... išao bi Mahmud, ali je dosadio, mada bi bio prvi favorit na ESC. Kissićććććć Samo da opet ne odemo u Italiju na neku šklopociju od scene.Angelina ili Mahmood , to je to...
![]()
Mnogi su se probili kroz taj šou, pa i AnalizaI ne baš, jer Angelina ima platinaste singlove + naširoko je poznata i zbog pesama i roditelja + pobednica je muzičkog takmičenja u emisiji Marie De Filippi (i Emma Marone se na taj način probila).
Jel su znali unapred koliko bi ko mogao da dobije od publike?Anđelina dobila 73% glasova štampečini mi se da su masovno nju izglasali jer je bila najbliža Đolijeru koji je dobio ni 2%. Taman su izmijenili sistem dovoljno da on ne dobije
Pa vjerovatno su se oslonili na onu rang-listu u finalu i vidjeli da je ona najbliže, plus je svakako bila 2. štampi prvo večeJel su znali unapred koliko bi ko mogao da dobije od publike?
Da je Annalisa dobila Angelininih 16% tvt, da li bi nju onda podržali, samo da ne ode Geolier?
Za razliku od njega koji je bio van top 5 na prvom predstavljanju kada je glasao press, njih dve su uvek bile u pet najboljih. Moguće da je te večeri bio šesti, ne znam da li ćemo ikada saznati, a bilo je evidentno da uzima tvt jer je svaki put kada se publika pitala bio rangiran prvi.Jel su znali unapred koliko bi ko mogao da dobije od publike?
Da je Annalisa dobila Angelininih 16% tvt, da li bi nju onda podržali, samo da ne ode Geolier?
Anđelina dobila 73% glasova štampečini mi se da su masovno nju izglasali jer je bila najbliža Đolijeru koji je dobio ni 2%. Taman su izmijenili sistem dovoljno da on ne dobije