it Italija 2024: Angelina Mango - La noia

Slažem se. Favorit u Španiji, top 5 u Italiji.
ALI - Mišo bojim se za PzE, jer po ovoj logici, mogao bi da pobedi neko ko mi uopšte nije favorit...skočiću iz gnezda 😌
Polako. I ovde i u Španiji je moralo sve lepo da se poklopi. Poklopiće se i na PZE.
Moja mantra i dalje ista: šanse nisu velike, ali postoje.

Ovo sa Analizom i Angelinom mi je kao kad bi Natasa Bekvalac dosla na pze sa super pesmom i nastupom i izgubila od Kat Dose

Ovo sa Analizom i Angelinom mi je kao kad bi Natasa Bekvalac dosla na pze sa super pesmom i nastupom i izgubila od Kat Dose
Haha, aa i mrtva trka je ko "bolje" uživo zvuči da li Nataša ili Kat Dosa, ako ništa makar i pobednica u Italiji i "gubitnica" znaju da pevaju pa je da kažemo bilo kvalitetno u tom smislu makar finale..

Ovo je Sanremo. Naravno da ćemo uskoro ponovo gledati Analizu.

Bilo je jasno da u ovako jakom izdanju moraju izvisiti i neke sjajne pesme. :(

Glede ESC-a, i Analiza i Mamud bi bili sigurniji izbori, ali na Sanremu je ESC-potencijal malo u drugom planu. Mango je bila sveža, harizmatična. Pesma u orkestarskoj izvedbi impresivna, bogata (na kraju joj je orkestar i dodelio svoju nagradu). Za ESC je rizik, ali sve ukupno bila je ovo jedna lepa priča i verovatno početak jedne lepe, velike karijere.

I ne baš, jer Angelina ima platinaste singlove + naširoko je poznata i zbog pesama i roditelja + pobednica je muzičkog takmičenja u emisiji Marie De Filippi (i Emma Marone se na taj način probila).

Angelina ili Mahmood , to je to...
fox tv GIF by MasterChef Junior

Kao što je Grozdica rekla, dalje ide.... Anđa... išao bi Mahmud, ali je dosadio, mada bi bio prvi favorit na ESC. Kissićććććć Samo da opet ne odemo u Italiju na neku šklopociju od scene.

Ne sekiraj se Brljiva grozdo nećemo ići opet u Italiju ne daj Bože, nadam se da neće pobediti ne ove godine nego i u narednom periodu, jedan debakl kakav je bio 2022.godine od ESC je i EBU-u dovoljan da im to ne dozvoli nikako hahha

Svidja mi se pesma i taj latino zvuk.
Podrzavam izbor, moze na Evroviziju i konacno nesto normalno.

Anđelina dobila 73% glasova štampe 😄 čini mi se da su masovno nju izglasali jer je bila najbliža Đolijeru koji je dobio ni 2%. Taman su izmijenili sistem dovoljno da on ne dobije

Anđelina dobila 73% glasova štampe 😄 čini mi se da su masovno nju izglasali jer je bila najbliža Đolijeru koji je dobio ni 2%. Taman su izmijenili sistem dovoljno da on ne dobije
Jel su znali unapred koliko bi ko mogao da dobije od publike?
Da je Annalisa dobila Angelininih 16% tvt, da li bi nju onda podržali, samo da ne ode Geolier?

SANREMO 2024.: finalno vece je gledalo 14,3 miliona gledalaca sa 74,1% share, drugi najbolji rezultat od edicije 1995. koju je vodio Pipo Baudo sa 75,22 % share-a. Najveci peak, 18.299 miliona je bio dok je na bini bio Roberto Bolle 😀

Opcije za novog voditelja i umetnickig direktora:

Neko je ovde napisao u sali da zavisi od Giorgie Meloni i nije bio sasvim u krivu. 2023. je imenovan nov direktor Rai, Roberto Sergio, po predlogu Meloni. U opciji su poznati voditelji sa iskustvom, Amadeus je predlozio Lauru Pausini koja bi trebalo biti zajedno sa nekim ko ima iskustva, a najinformisaniji gossip portal Dagospia kaze:
Ne isključuju se imena nekih pevača od Laure Pausini, možda sa Paolom Kortelezi, od Điđija D'Alesija do Albana, imena koja se dobro vide u desnici. Ovde bi, međutim, ponovo počela fraza „sukoba interesa“ između muzike, konkurencije, društva itd. "Formalni" pokušaj za šestog Amadeusa biće učinjen, iz poštovanja prema njegovom radu, nakon toga počinju "konsultacije".
Rai planira nov tv show sa Amadeusom i Fiorelom na jesen.

Da je Annalisa dobila Angelininih 16% tvt, da li bi nju onda podržali, samo da ne ode Geolier?
Pa vjerovatno su se oslonili na onu rang-listu u finalu i vidjeli da je ona najbliže, plus je svakako bila 2. štampi prvo veče

Za razliku od njega koji je bio van top 5 na prvom predstavljanju kada je glasao press, njih dve su uvek bile u pet najboljih. Moguće da je te večeri bio šesti, ne znam da li ćemo ikada saznati, a bilo je evidentno da uzima tvt jer je svaki put kada se publika pitala bio rangiran prvi.

Oni nemaju clan 14 stav 3, pa su morali da se domisljaju.

Back