257. FSC - Spektar Emocija!

Iako sam u nekoj čudnoj fazi, jako mi je drago što mi je prihvaćena pesma. Em je dugo imam na spisku, em totalno ali totalno opisuje kako se osećam u poslednje vreme. Šteta bi bilo propustiti ovako zanimljivu temu. Zadovoljan izborom 🫶🏻

Iako sam u nekoj čudnoj fazi, jako mi je drago što mi je prihvaćena pesma. Em je dugo imam na spisku, em totalno ali totalno opisuje kako se osećam u poslednje vreme. Šteta bi bilo propustiti ovako zanimljivu temu. Zadovoljan izborom 🫶🏻
Jel to ona što si kazao da će je "Filharmonija" izrešetati?? Ako jeste, jedva čekam da vidim šta je to.. 🤩🤭😌

Za sada imamo 38 prijava bez mene. Ovo su za sada emocije koje ste vi povezali sa vašim pesmama. U nekim pesmama postoji više emocija pa ću još jednom pogledati tekstove onih pesmi gde mi niste posebno naznačili jednu emociju nego ih je bilo više pa ću se odlučiti za tu neku glavnu emociju tokom predstavljanja pesmi. Za sada lista emocija u pesmama izgleda ovako.

Strah 4

Radost – 1

Mržnja – Bes – 4

Ljubav 11

Zamišljenost 2

Griža Savesti 2

Zadovoljstvo – 3

Tuga – 3

Prihvatanje, razumevanje 3

Pokajanje 1

Podređenost 1

Prestravljenost 1

Spokoj 2

Pošto sam juče dobio novi posao i danas krećem sa obukom, predstavljanje pesama će najverovatnije biti u 20:00. Nisam još najsigurniji. Sve mi je sad novo pa dok se uhodam :D
Čestitke i srećno! 🤗🥂
Čekamo strpljivo na priredbu! ☺️

A možda i ne jer šta ako bude pesma npr morala da se menja pa taj neko zameni pesmu i pošalje je sutra ujutru. Znači može biti i sutra jer je možda baš ta zamenska pesma pobjednička!

Sad ima novo pravilo da mora za tri sata da se promeni pesma!

@Arsenic

ciganka-ne.gif

Procitajte tacku 8 FSC pravilnika.

Hajde malo da se hajpujemo, očekujem super keš meš izdanje.

Nadam se da ću stići sve pozavršavati do 20:00 pa da stignem pratiti predstavljanje uživo.
Nekako me još od otvaranja teme više zanimaju one negativnije emocije pa me živo zanima ovih 15 pjesama:
Strah 4
Mržnja – Bes – 4
Griža Savesti 2
Tuga – 3
Podređenost 1
Prestravljenost 1

Ne znam za vaša iskustva, ali kod mene je uvijek palilo to da sam se loših raspoloženja i emocija rješavala uz pjesme. I danas ću se prije zatvoriti u sobu, pustiti pjesmu i pjevati / vikati / vrištati / plakati, nego što ću uletjeti u konflikt i krvnički se posvađati. Nakon toga mogu smireno razgovarati. :D

Back