Jel to ona što si kazao da će je "Filharmonija" izrešetati?? Ako jeste, jedva čekam da vidim šta je to..Iako sam u nekoj čudnoj fazi, jako mi je drago što mi je prihvaćena pesma. Em je dugo imam na spisku, em totalno ali totalno opisuje kako se osećam u poslednje vreme. Šteta bi bilo propustiti ovako zanimljivu temu. Zadovoljan izborom![]()
I'm a liar, you're a liar, we stand behind the lies..Uticaj filjarmonije je na istorijskom minimumu, tako da... Vrckaj, liberta, vrckaj!
Pomešao si me sa nekim definitivnoJel to ona što si kazao da će je "Filharmonija" izrešetati?? Ako jeste, jedva čekam da vidim šta je to..![]()
Sa mnomPomešao si me sa nekim definitivno![]()
Ja sam poslao još jednu od mnogobrojnih flopara sa moje liste. Ako bude prihvaćena očekujem da filharmonija bude zgrožena.![]()
Ko esc u bgPoslao sam svoju prijavu Ro97! Time je i zvanično završen rok za prijave.
Ima nas 43!
Čestitke i srećno!Pošto sam juče dobio novi posao i danas krećem sa obukom, predstavljanje pesama će najverovatnije biti u 20:00. Nisam još najsigurniji. Sve mi je sad novo pa dok se uhodam![]()
Strah 4
Mržnja – Bes – 4
Griža Savesti 2
Tuga – 3
Podređenost 1
Prestravljenost 1