Kako se danas osećate?

Al da znas mene generalno 4 proganja kroz zivot, od onog numeroloskog broja do toga da su mi se svi vazni dogadjaji desili 4. 14. Ili 24. u mesecu xD Evo bas sad 24. imam jedan super vazan dogadjaj :)
Broj životnog puta mi je 4 tako da znam o čemu pričaš. 🙈

Nije mi svejedno prosto. Taj koncert je nekad bio iscekivanje a sad preopterecenje. Smatram da je preveliki zalogaj da u ovom stanju idem na koncert medju 20ak hiljada ljudi jos u fan pitu gde se stoji. Sto kaze crni Luka "samo bih spavao" u ovakvom stanju.

Dobio sam novu terapiju danas iako sam jedva dogurao do bolnice na Zvezdari da sam bukvalno cvileo zbog napada koliko su bili nepodnosljivi. Nolpaza uz Rivotril, Treanu i Lyricu.

Dobio sam poziv od agenta iz agencije za nekretnine, vlasnici jednog stana koji sam sinoć išao da gledam su mene odabrali za stanara, presrećan sam 🙈 već sam mislio da ću ispod mosta lol kao da treba ćerku da ljudima ženim a ne da mi stan izdaju. Veliko opterećenje nestalo 😁

Sećate se kada je Endrega pre par meseci pričao da je doživeo "napastvovanje" u autobusu? E pa meni se desilo nešto slično danas, od strane ISTE osobe. Lik očigledno ima poremećaj, ni sam ne znam kako sam se suzdržao da ga ne zveknem. Seo je pored, počeo da se pribija uz mene, neću da zalazim u detalje, ali stvarno neverovatno koliko ima bolesnih osoba po javnim mestima i prevozima. I sad se razmišljam da li je pametno što sam ignorisao ili sam trebao da odreagujem...

Sećate se kada je Endrega pre par meseci pričao da je doživeo "napastvovanje" u autobusu? E pa meni se desilo nešto slično danas, od strane ISTE osobe. Lik očigledno ima poremećaj, ni sam ne znam kako sam se suzdržao da ga ne zveknem. Seo je pored, počeo da se pribija uz mene, neću da zalazim u detalje, ali stvarno neverovatno koliko ima bolesnih osoba po javnim mestima i prevozima. I sad se razmišljam da li je pametno što sam ignorisao ili sam trebao da odreagujem...
Kao što sam ti rekao i privatno, tuđe devijacije i bolesti leči pendrek i tamnica. To je za prijavu i uopšte nije naivno.

Prijava pomaže i ali tu se sve završi. Puštaju ih na slobodu za tren oka, a osvedočenim silovateljima daju mizerne kazne, + ko zna koliko slučajeva seksualnog napastvovanja prođe ispod radara jer se ljudi boje da prijave (strah od napadača, ali i od primitivne sredine koja ovde po defaultu okrivljuje žrtvu).

Pa too, imam osećaj da bih otišao do policije, prijavio slučaj i čim bih izašao iz stanice policajci bi
međusobno, kroz podsmeh, prokomentarisali i to bi bilo to.

Pa bas bi volio takvu neku situaciju da mu nos razbijem. Ne volim nasilje, al u takvim situacijama necu ga sigurno uljudno pitat da prestane.

Back