258. FSC - Risiko

Ma daj ja ne mogu ovo da čitam, stigao sam do dela gde kaže da ne može UK, jel ima uprošćen tekst negde? 😌

Ma daj ja ne mogu ovo da čitam, stigao sam do dela gde kaže da ne može UK, jel ima uprošćen tekst negde? 😌
U suštini, dobićeš teritorije sa kojih treba da je izvođač, plus samoglasnike ili suglasnike, odnosno naziv pesme šta treba da sadrži kao početna slova, plus da je posle 133.izdanja maksimum jednom bio taj izvođač kao učesnik
To su glavna pravila, i ima nekih par sitnijih ali to ćeš skapirati lako, ovo je osnova svega

Ja na kraju skapirao da mi samo jedna pesma koju imam odgovara svim pravilima, a mrzi me da istražujem, tako da, ide didule!
Tako je najbolje, manje glavolomki, a možda ti se baš ovako na keca posreći! 😀 🙏

Evo ovde.
Ukratko, treba da pošaljete izvođača koji pripada jednoj od tri teritorije koje ste dobili i treba da obratite pažnju na početna slova u nazivu pesme.
Dodatno, ne šaljete pobednike i ne šaljete izvođače koji su učestvovali više od jednom od 133. FSC-a na ovamo. :)

Za sada su vam super pesme.
Izvinjavam se što malo sporije ide validacija i provera prijava, jer nije lak posao brojanja krvnih zrnaca izvođačima :ROFLMAO: ali ide to polako. Za sada su sve prijave prihvaćene!

Morace neko da mi protumaci ova pravila sva i ogranicenja, jer meni danas mozak ne radi...nista ne kapiram...:D

Back