Ljut sam na pravilo a ne na Filhija haha ne vidim problem, propala mi je pobednička pesma![]()
Treba još puno poena da se iskrčka da bi bio siguran da si našao recept.

Ljut sam na pravilo a ne na Filhija haha ne vidim problem, propala mi je pobednička pesma![]()
Veruj mi, strpljivo čekam neki fsc gde će se ova pesma uklopiti u pravila, i eto pobedeTreba još puno poena da se iskrčka da bi bio siguran da si našao recept.![]()
U suštini, dobićeš teritorije sa kojih treba da je izvođač, plus samoglasnike ili suglasnike, odnosno naziv pesme šta treba da sadrži kao početna slova, plus da je posle 133.izdanja maksimum jednom bio taj izvođač kao učesnikMa daj ja ne mogu ovo da čitam, stigao sam do dela gde kaže da ne može UK, jel ima uprošćen tekst negde?![]()
Tako je najbolje, manje glavolomki, a možda ti se baš ovako na keca posreći!Ja na kraju skapirao da mi samo jedna pesma koju imam odgovara svim pravilima, a mrzi me da istražujem, tako da, ide didule!
Evo ovde.Ma daj ja ne mogu ovo da čitam, stigao sam do dela gde kaže da ne može UK, jel ima uprošćen tekst negde?![]()
Ukratko, treba da pošaljete izvođača koji pripada jednoj od tri teritorije koje ste dobili i treba da obratite pažnju na početna slova u nazivu pesme.
Dodatno, ne šaljete pobednike i ne šaljete izvođače koji su učestvovali više od jednom od 133. FSC-a na ovamo.![]()
Šta nam je danas da smo u istom vajbuJa na kraju skapirao da mi samo jedna pesma koju imam odgovara svim pravilima, a mrzi me da istražujem, tako da, ide didule!
Doktore šta nam jeŠta nam je danas da smo u istom vajbu![]()
Šta, bre, šta vam je? Nije vam ništa, šta vam je?Doktore šta nam je
Ova što je glumila Zazu je rođena sestra Ivice Dačića. Zaprepastio sam se kad sam to saznao.
Znam da mu je sestra Risova sekretarica, za Dudu ne znamOva što je glumila Zazu je rođena sestra Ivice Dačića. Zaprepastio sam se kad sam to saznao.
Nadam se, razmišljao sam u svom pravcu provučeno kroz filharmijski zvuk.Za sada su vam super pesme.
Nije ona ,nego iz Porodičnog blaga jedna glumicaOva što je glumila Zazu je rođena sestra Ivice Dačića. Zaprepastio sam se kad sam to saznao.