se Švedska 2024: Marcus & Martinus - Unforgettable

Dobro nismo bili retardirani kao Hrvatska prosle godine... koja jedina nije dala 12 poena pobedniku. x'D
ne znam šta je tu retardirano iskr, zašto bi itko morao po defaultu nekome dati 12, da se dokaže ukus/sposobnost prepoznavanja ESC pobjednika? 😂

ne znam šta je tu retardirano iskr, zašto bi itko morao po defaultu nekome dati 12, da se dokaže ukus/sposobnost prepoznavanja ESC pobjednika? 😂
Bukvalno!
Večno zahvalan za 12 mom THEOZ-u! ❤️🙏

Top 10 samo zato što je to Švedska a inače teška generička njesra. Jako slab izbor na Melodiju ove godine generalno, gotovo ništa mi se nije svidjalo da kažem tipa top pesma, ali Limao i Anika su mi bili generalno najmanje loši. Dotter, jako, jako slaba pesma, najslabiji njen pokušaj.
Blizanci neharizmatični, vokalno stabilni i to im je jedino nešto što valja, ali pobednička pesma mi je poput njih samih, dakle totalno bazična, bezlična i nezanimljiva.
Ovo ,,Unfogetabble,, se do besvesti ponavlja. Što bi Konstry rekla:,, Nevalja, nevaljaaaaaa"😁 Drago mi je što idu jer se uklapaju odlično u ovu godinu brzih pesama.

S obzirom kakve lose odluke Hrvati imaju po pitanju svojih izbora a i po tome sto je potencijalni pobednik 2024 godine bio neko ko je bio ZAMENA... Svaku odluku treba gledati sa okom sumnje.

• Angry
Reactions: Mrm
S obzirom kakve lose odluke Hrvati imaju po pitanju svojih izbora a i po tome sto je potencijalni pobednik 2024 godine bio neko ko je bio ZAMENA... Svaku odluku treba gledati sa okom sumnje.
Izvini, koještarije teške... :(

Karizma M&M?

jelena-karleusa-nikad-cula.gif

Udavices se u superiornom kompleksu

Que sera, sera...

Medina 2022. godine 3. mesto.

Medina 2024. godine 2. mesto.

Medina 2026. godine 1 mesto! 🕌 🙌

I put u Beograd na ESC 2026! 🤩

Que sera, sera...

Medina 2022. godine 3. mesto.

Medina 2024. godine 2. mesto.

Medina 2026. godine 1 mesto! 🕌 🙌

I put u Beograd na ESC 2026! 🤩
Ko uzima za Srbiju dogodine? El Yanx napokon?? 🙌