Lignjoslav
Ekspert
Javio se nas drug @Ivan i dali 12 blizancima.Ko se javio iz Srbije i kako smo glasali?
Javio se nas drug @Ivan i dali 12 blizancima.Ko se javio iz Srbije i kako smo glasali?
A ko je ta favoritkinja foruma? :'DJavio se Ivan i dao nulu favoritkinji foruma.
Pretpostavljam Dotter.A ko je ta favoritkinja foruma? :'D
Eno ti snimak na OGAE Serbia Instagram story-ju.Ko se javio iz Srbije i kako smo glasali?
Srbija pronađena nekontraverznaJavio se nas drug @Ivan i dali 12 blizancima.
Dobro nismo bili retardirani kao Hrvatska prosle godine... koja jedina nije dala 12 poena pobedniku. x'DSrbija pronađena nekontraverzna
ne znam šta je tu retardirano iskr, zašto bi itko morao po defaultu nekome dati 12, da se dokaže ukus/sposobnost prepoznavanja ESC pobjednika?Dobro nismo bili retardirani kao Hrvatska prosle godine... koja jedina nije dala 12 poena pobedniku. x'D
Bukvalno!ne znam šta je tu retardirano iskr, zašto bi itko morao po defaultu nekome dati 12, da se dokaže ukus/sposobnost prepoznavanja ESC pobjednika?![]()
S obzirom kakve lose odluke Hrvati imaju po pitanju svojih izbora a i po tome sto je potencijalni pobednik 2024 godine bio neko ko je bio ZAMENA... Svaku odluku treba gledati sa okom sumnje.ne znam šta je tu retardirano iskr, zašto bi itko morao po defaultu nekome dati 12, da se dokaže ukus/sposobnost prepoznavanja ESC pobjednika?![]()
Njih dvojica imaju Karizmu.
Izvini, koještarije teške...S obzirom kakve lose odluke Hrvati imaju po pitanju svojih izbora a i po tome sto je potencijalni pobednik 2024 godine bio neko ko je bio ZAMENA... Svaku odluku treba gledati sa okom sumnje.
Udavices se u superiornom kompleksuS obzirom kakve lose odluke Hrvati imaju po pitanju svojih izbora a i po tome sto je potencijalni pobednik 2024 godine bio neko ko je bio ZAMENA... Svaku odluku treba gledati sa okom sumnje.
Ko uzima za Srbiju dogodine? El Yanx napokon??Que sera, sera...
Medina 2022. godine 3. mesto.
Medina 2024. godine 2. mesto.
Medina 2026. godine 1 mesto!![]()
I put u Beograd na ESC 2026!![]()