Zamišljam te kako ideš sa kofom vode i šamponom i polivaš ljude do besvesti i smejem se sam sa sobomali onaj ustajali, neprani smrad, negovan smrad, na zlo kada neko smrdi, kada mi se manta od toga e tu bih brenerom spalio te ljude
AhahhahahhhahahahZamišljam te kako ideš sa kofom vode i šamponom i polivaš ljude do besvesti i smejem se sam sa sobom
*Pravim stiker od ovog citata za whatsapp
![]()
Šta si u horoskopu? Mora da je škorpija da odgovara pseudonimuAhahhahahhhahahah
Ne, prskanje asepsolom i dezodoransom naizmenično, mada kada se miris dezodoransa pomeša sa smradom, e onda upalnač na dezodorans pa da goru ko sveće!
ŽIVKOOve priče o javnom prevozu me podsetile na jednu scenu iz Srećnih ljudi kada je Smiljka nosila bolesnog psa, pa je isterali kad otkrili da nije dete u pitanju...![]()
Što? Jel smrdi? Jel je himna GSPa? Jel si ok?Čitam šta ste večeras pisali ovde i sa setom konstatujem u sebi:
"Gruzijska pesma vam se baš nije dopala"
![]()
Nisam, hitno mi treba Arsenicfighter!Jel si ok?
Danas sam bas pomislio kad je u autobusu covek pored mene toliko smrdeo da sam morao da ustanem i da odem. Ja razumem da ae neko oznoji posle 8 sati rada pogotovo leti. Ali brate jedno je smrad na znoj, drugo je kad smrdis kao da si se po govnima valjao... stv ne razumem kako sami sebi ne smetaju.Jako me smaraju ljudi koji smrde. I to ne ono akutno, svakome se možda desi da se oznoji pa ajde mogu da razumem da onako malo zaudaraš na svež znoj, ali onaj ustajali, neprani smrad, negovan smrad, na zlo kada neko smrdi, kada mi se manta od toga e tu bih brenerom spalio te ljude. Smrdi ti za sebe, ali kada ugrožavaš ljude oko sebe, e tu već prelaziš u crveno. Da se ogradim, ne pričam o beskućnicima.
Ne znam kakva su vaša iskustva ali ja bih to pod mač.