Offtopic

Zauvek omiljeni fan fekt vezan za turkmenistan je sto predsednik zajedno sa unukom ima bend i redovno nastupaju na drzavnoj televiziji na svim svetskim jezicima

Verovatno dosta ljudi vec videlo milion puta al nmg da propustim priliku

Zelim Zakayu uskoro u Aktuelnostima!

Apropo Turkmenistana i svakakvih zemlja i svega toga i svih tih komentara, to se donekle i očekuje. I od goreg ima gore. I dno ima dno.

Ja već par godina koristim samo Edge i baš sam zadovoljan. Nemam potrebu za bilo kojim drugim pretraživačem. Kada se tek pojavio bio sam skeptičan jer mi je delovao samo kao redizajnirani Internet Explorer (što i jeste bio na početku), ali je kasnije, uz par ažuriranja, postao izuzetno stabilan.

Bukvalno grmi. :) Dosta sam se pretvarao da brinem o privatnosti kad samo u pretraživaču kao štitim neke podatke, a ovamo na ostatku interneta me prati ko stigne lol Tako da sam sad full integrisan u Microsoft ahahah

Beograd na vodi kao neka loša kopija Dubaia, estetika koju predsednik voli i koji je presrećan što je sve to on "zamislio i ostvario" i po čemu će ostati upamćen u istoriji. Evo sad i neku fensi školu najavljuju, isto u Beogradu na vodi sa baznom čak, za novu klasu bogataša. Tiršova 2 može da čake i dalje.

https://www.danas.rs/vesti/ekonomij...m-i-poseban-vrtic-obnavlja-se-i-fasada-poste/
Gledam često arhivske snimke Beograda između dva rata, kako je to sve humanije i lepše izgledalo.

Definitivno su komunisti i kasnije ovi novopečeni na čelu sa naprednjacima uništili estetiku grada

Gledam često arhivske snimke Beograda između dva rata, kako je to sve humanije i lepše izgledalo.

Definitivno su komunisti i kasnije ovi novopečeni na čelu sa naprednjacima uništili estetiku grada
U zapadnoj Evropi se trude da što manje grade "staklene" nebodere ili da se barem uklope u postojeći arhitektonski ambijent.

Zauvek omiljeni fan fekt vezan za turkmenistan je sto predsednik zajedno sa unukom ima bend i redovno nastupaju na drzavnoj televiziji na svim svetskim jezicima

Verovatno dosta ljudi vec videlo milion puta al nmg da propustim priliku

Pa to je onaj sto je poklonio Putinu psa. I drzao stene za kozu vrata da visi . I taj se pretplatio na mesto predsednika ko Vucko?

Nakon više od 10 godina prešao sa Firefox na Edge pretraživač.
Dobar je Edge, ja ga koristim i na poslu kao primarni pregledač tokom razvoja aplikacije, dok sam ranije uglavnom koristio Chrome. Firefox nešto ne volim, uvek se nađe kod njega ponešto specifično, za razliku od Chromium baziranih pregledača (Edge, Chrome, Opera, Brave).

Back