Offtopic

Cudno je, ali treba sacekati sve informacije da vidimo ko je sta izjavljivao i kako je tekla istraga posto trenutno ne znamo mnogo

Ма наравно, овако остаје да нагађамо јер немамо све детаље (а ни не морамо ми да их имамо сад)

Evo citam, ta dvojica su radnici vodovoda. Terete se za “tesko krivicno delo ugrozavanja saobracaja”. Meni nije jasno, vatrogasci i policija i pas su pretrazivali sve i nisu nasli nista, valjda se pretrazuju i deponije? Sad ova dvojica vode policiju do deponije.

Jadna majka, žena je u drugom stanju. :cry: Nemam snage bilo šta da komentarišem, šta, kako, zašto, baš tužno i porazno. Još na sve to mi je bolesnije ko saopštava sve ovo u medijima, ali da ne ubacujem politiku i ovde...

🔹Били пијани када су прегазили Данку Илић. Детаљи ужаса - Тело девојчице пронађено пре два дана, чекало се да монструми признају.

✋Према писањима новина: Њих су инспектори довели на место злочина, односно на место где су највероватније аутом прегазили малу Данку. На сликама се види како они показују инспекторима одакле су дошли, где су ударили, али и куда су потом отишли са њеним телом - каже извор вести.

Attachments

• B478415F-5A29-46EF-B3F1-1AADA1FCD567.webp
    B478415F-5A29-46EF-B3F1-1AADA1FCD567.webp
    66.1 KB · Views: 25
Jadna ta porodica.
Odvedeš decu u nedođiju gde obično ni nema automobila, praktično u prirodu na izlet, gde možeš da ih pustiš da se igraju u dvorištu dok radiš nešto drugo, i ostaneš bez deteta... i pritom ih kreteni pljuvali da su prodali dete za pare...

Velika tragedija. Ali ovo je bas ogromno dvoriste od vise od 25 ara. Maloj mrvici koja je tek prohodala je bilo potrebno bas mnogo vremena da predje od kuce do puta. Takodje, majka je dala laznu izjavu da je otisla u kucu da uzme vodu za drugo dete: kuca je neuslovna i nema vodu vec 15 godina. Ovoj dvojci zlikovca zelim lep provod u zatvoru i sto vise godina.

Kukavice odvratne.
Što kažete, desi se nažalost takav slučaj da udariš autom nekog, pa još i to da shvatim nekako, ali ovo što su napravili nakon toga je najniže i najodvratnije što ljudsko biće može ići.
Nadam se da će trunuti u zatvoru zauvijek.

Zgrožen sam, tužan, poražen, besan... Ovo je zaista vrhunac neljudskosti i zla. Normalan čovek ne može da dođe k sebi kad udari životinju na ulici, a ne dete, još ako je istina ovo što se piše, ne mogu to ni da spomenem... Monstrumima od srca želim da im svaki dan presedne do kraja njihovih bednih života i večno krčkanje u paklu. Žao mi je što nemamo smrtnu kaznu, po ko zna koji put. Stojim pri stavu da osoba koja je u stanju da uradi ovako nešto NE ZASLUŽUJE da živi. Majka takođe treba da nastavi da živi sa grižom savesti što nije obratila pažnju na dete, koje u tom uzrastu zahteva najveću moguću pažnju.

Najiskrenije sam se nadao da ćemo konačno imati jedan pozitivan ishod kada su ovakvi slučajevi u pitanju. Neka mali anđeo počiva u miru. 😞😟🙏

Bože me sačuvaj 😣danas ne ulazim na forum, novine, instagram, ne palim televizor, pozlice mi

Attachments

• survivorsrbija2-survivor-srbija.gif
    survivorsrbija2-survivor-srbija.gif
    1.8 MB · Views: 30
Maloj mrvici koja je tek prohodala je bilo potrebno bas mnogo vremena da predje od kuce do puta.
Zavisi. Nekima treba vremena da shvate kako se hoda, a posle dva meseca trče kao muve bez glave...

Naravno da me prođe jeza kad čujem ovako nešto - ali sa godinama sve više shvatam da na ovoj planeti ima i previše mnogo ljudi bez elementarne empatije, toliko psihopata i sociopata među "običnim" ljudima koji bi u nekim drugim okolnostima ladno bili egzekutori u nekom logoru. Ono što je ovde porazno je što smo kao društvo dotakli dno - sve ove "teorije zavere" - od najpoznatije meračice k**** kod koje predsednik redovno gostuje koja tri dana iznosi svoje tvrdnje bez ikakvih dokaza da je majka kriva za sve ovo, nedopustivog ponašanja raznih novinara prvog režimskog medija čiji se vlasnik u programu drogirao do poremećene Karleuše koja ima mišljenje o svemu i svačemu i koja izjavljuje "zatvorite me samo jedan dan sa roditeljima nestale devojčice". Ovo tek bruka sa navodno pronađenom devojčicom u Beču - koliko dece tog uzrasta ako im se kosa zaveže u repić na sličan način liče jedno na drugo. I zašto predsednik države o ovome obaveštava javnost? Po stoti put pokazuje da u ovoj državi postoji samo jedna institucija, samo on koji je sve i svja. Što je najgore, tek će se o ovom razglabati i ova tema mrcvariti do besvesti. :(

Ovo je strašno ali još strašnije je što nismo ništa naučili od prošle godine. Novine i predsednik vode istragu i prave senzacionalističke naslove. Sad evo ovde čitam da su je zadavili iz nekih pouzdanih izvora. Aman ljudi, dovoljno je strašno što jednog malog deteta više nema, ali pustite da policija i tužilaštvo rade svoj posao.
Od osude majke, do žena iz Beča do ne znam ni ja čega. Istragu treba da sprovode organi a ne javno mnjenje!

Zivimo u kulturi u kojoj se vrlo promovise sociopatsko ponasanje. Od politike, novinarstva do obicnih ljudi. I oni koji nisu takvi imaju takve uzore i to je putanja kojom idemo, a posledice toga cemo tek da osetimo bojim se.

Last edited:
Back