261. FSC - Heaven VS Hell

Sutra detaljnije preslušavam pesme, ali ovako na blic, rekao bih da mi je više prijalo rajsko polufinale.

Polufinala se definitivno maksimalno razlikuju, i po zvuku i tekstovima, i drago mi je zbog toga, svi su shvatili zadatak!

PRVO POLUFINALE - RAJ
gatoangel.gif

Meghan Trainor - Made You Look - okej je, fino, ali meni sve njene pesme isto zvuče...
Sam Smith - Fire On Fire - ja ovog čoveka ne mogu da smislim (uticaće na poene možda) ali priznaću da je balada super
Elemental - Goli i bosi - "vozili smo krivom trakom i u kontra smijeru, izbjegli da slupamo se u prvu banderu"... jel sramota reći da me pomalo baš vozi ovo?
Lara Fabian - Ta peine - prelepo, opuštajuće, za uživanje, sve pohvale
Beyonce - DAUGHTER - kamenujte me, ali ona je za mene precenjena i previše dignuta u nebesa u odnosu na ostale, a i ova pesma je ništa spec...
Elodie - A Fari Spenti - pa okej, nije loše, ali ne ističe mi se mnogo da je pamtim nažalost (osim što je skoro gola u providnoj mokroj majici)
Tommee Profitt feat. Jordan Smith - Mary Did You Know - svaka čast na lajv izvođenju za Baby Boy iskreno, sve u svemu ok
Il Pagante - Il Terrone Va Di Moda - gotivna pesmica baš, dobar letnji vajb mi daje iako ne volim leto
Claydee - A Tu Salud - nemam nekih zamerki, šteta jedino što nije na engleskom, ali meni ne smeta, super
Božo Vrećo - Po ladu, po zaladu - teško mi je da povežem ton i sliku kad je on u pitanju hahah ali definitivno treba da predstavlja BiH na ESC-u, sa ovako sličnom pesmom što da ne, nije loše
Angie Rose - Fight Like A Man - pa nije loše uopšte, ali ne znam da li će mi upasti u poene dok sve odslušam još
TRIQUELL - Jugular - meni ovo super skroz sve, bez zamerki sam
Julien Doré - Coco Câline - smarački malo, nije mi leglo nikako
Grimes - genesis - ni ovo mi ne leži nikako, ali ok, mora neko i nulu dobiti
SIRUSHO - Ինձանից Ավել/Un Millon de Flores ft. Victor Espinola - pa onakoo, ali nije baš za moje poene uopšte
Moncrieff - Love Somebody - može, ima sve što treba po meni i može lepo proći na kraju
Jessie J - I Want Love - e nju volim za razliku od Beyonce npr, super pesma skroz
Trois cafes gourmands - On t'emmene - jel ovo neki porodični biznis kao porodica Pajić? ili su samo kolege, ali kako god, fina pesmica
Guy Sebastian - Standing With You - ja obično volim ovakve stvari, ali nešto ne verujem da će mi se naći pri vrhu, nije me baš oborilo s nogu na prvu
Nelly Furtado - Phoenix - plače mi se od ovoga iako nemam razlog za to, ovo zaslužuje sami vrh tabele fsc-a!!!
Isabel LaRosa - Heaven - okej, lepo je, ali nakon Fenixa mi je manje upečatljivo, izvinjavam se pošiljaocu
AURORA - The Conflict Of The Mind - pa nije loše uopšte, lep utisak skroz ostavlja za kraj polufinala

DRUGO POLUFINALE - PAKAO

cat-flames.gif

Dead by April - Break My Fall - može apsolutno, super je sve ovde
Chrissy Chlepecka - AFFECTION - kakav je ovo uvod u spot haha ali nije loša pesma, vozi dobro nekako
Marina Satti - Tucutum - odavno iritantniju pesmu nisam čuo, makar je ovo poslužilo da više cenim njenu ESC pesmu jer je u odnosu na ovu premija (iako je sličan vajb)
Mala Rodriguez - Agnus Dei (Vis a Vis) - u suštini mi je okej, ali se ne ističe ni po čemu mnogo spec, ili je samo trenutno takav momenat naišao kod mene
Sofia Isella - Hot Gum - nekako čudno ali jako zanimljivo i dobro
The Irrepressibles - In This Shirt - bezveze, ali meni dobro došlo jer nekome moram i 0 da dam jbg
VALMAR - Elbaszom a pénzem - dobro je, možda ja ovo ne bih slao, ali bih dao neki poenčić verovatno (dok sve odslušam)
Eleni Foureira - Den sou hrostao agapi (Δεν σου χρωστάω αγάπη) - ok je ali neću njene balade, priznajem samo nešto slično njenoj evrovizijskoj pesmi
Siames - The Wolf - može, legla je dobro pesma, zadovoljavajuća klasika, poeni će zavisiti od konkurencije
Nicholas Bonnin x Angelicca - Shut Up And Listen - ne znam, nekako me je smorilo malo, no dobro, svaka ocena je za đaka, tu je i popravni
Bambie Thug - Tsunami (11: 11) - miljama bolje nego njena evrovizijska, bolje da je ovo poslala, super
Mari Bella - Different Kinda Love - a ne znam, nekako mi je nebitna sva, ne da mi se ni da popljujem jer je toliko neupečatljiva
Manntra - Kiša - nisam očekivao da će mi se ovo svideti?! može
Matt Maeson - Put it on me - sve je taman kako treba, super je
Winning Team - Darkside - moćno je baš baš, ovo volim da čujem
Lazza - 100 MESSAGGI - ni ovo nije loše, može da prođe lepo sigurno
Saint Mesa - Empire - lepo ali malo mi dosadno nekako, ne znam, sorry
Daya - Downtown - odlično, ispunjava sve što treba, i smeši joj se top10 sigurno
Thirty Seconds To Mars - The Kill (Bury Me) - lepo je i volim ovako nešto, ali malo mi je klasično previše, ne znam, fali mi nešto da me oduva
Il Volo feat. Irama - Saturno e venere - sve je to lepo, ali nije ružno ne dobiti poene kad ih nema dovoljno
Caskets - Glass Heart - super stvar, može i ovo da prođe kod mene npr
Severina - Grad Bez Ljudi - ubeđen sam da će proći super i završiti visoko jer nema jaku konkurenciju na domaćoj teritoriji, ali to je i zasluženo jer mi je pesma skroz prelepa u svakom smislu, i u pesmi je videla "pobednika kako gubi", zar je ona pratila naš fsc i mene koji ispadam tri puta uzastopno pitam???

Last edited:
Back