Sta god da je snimljeno kad god da je snimljeno.Zar stvarno očekuješ da je neko snimao šleper?
Sta god da je snimljeno kad god da je snimljeno.Zar stvarno očekuješ da je neko snimao šleper?
Barbara Pravi los nastup? Lol bukvalno mislim da je dobila i neke nagrade za najbolju rezijuNije da branim RTS, ali opet da ponovim: Salvador Sobral, Barbara Pravi, Francuz ove godine, Dankan Lorens su imali LOŠIJE nastupe od: Željka Joksimovića oba puta, od Harija, Merlina, pa su bolje ili identicno prosli cak i pobedili i to u ovo vreme, kada kako kažete je nastup najbitniji, dobra pesma je zaista dobra pesma i tu nema.....
Sta god da je snimljeno kad god da je snimljeno.
Us rekonstrukciju momenta ispadanja stene iz kamiona. I otkrivanja ko je krivac.Uskoro: Stazama Ramondinog šlepera dokumentarni je specijal o životu i karijeri šlepera i stene korišćene na nastupu na Pesmi Evrovizije u Malmeu.
Pa to su sve nastupi koji nisu ni blizu skupi kao skoro svi te godine....Barbara Pravi los nastup? Lol bukvalno mislim da je dobila i neke nagrade za najbolju reziju![]()
Meni iskreno jedan od najlepših za baladu, jako volim tu klasiku i igru svetlima, ono što su Teya i RTS hteli da postiginu i prikažu emociju je uradila BarbaraBarbara Pravi los nastup? Lol bukvalno mislim da je dobila i neke nagrade za najbolju reziju![]()
Nisam rekao da je los nastup vec se govori da je potreban nevidjen nastup, ogroman novac ili sta vec, poenta je da ne treba ne znam kakav novac i znanje da bi napravio nastup Francuske ni ove godine ni te godine, dakle zena nije bila u vrhu iskljucivo zato sto su ljudi pali na zandjicu zbog nastupa, vec se ljudima dopalo, ona je i posle nastupa na nacionalnom finalu bila cak favorit za pobedu, jer se PESMA, njena EMOCIJA i njen VOKAL ljudima dopadaju, i da je imala nastup u kojem se ne vidi 3 minuta, opet bi prosla dobro, jer je imala te godine PESMU... GLAS...Meni iskreno jedan od najlepših za baladu, jako volim tu klasiku i igru svetlima, ono što su Teya i RTS hteli da postiginu i prikažu emociju je uradila Barbara
Meni su Evrovizije na jugu Evrope uvijek najbolje, imaju neki poseban vajbAli stvarno su poslednja izdanja ESC preskupa jer EBU želi da organizuju zemlje koje imaju para, ko zna do kad će biti tako.
Da navijamo da opet pobedi neka zemlja iz južne Evrope, Portugalija/Španija, Grčka čak nekom magijom.
Skup je produžni od 25m, za 15 će se skupiti, ali ce onda biti širi kadrovi što nama i nije problem!Ja se bojim da ni Desingerica ne može sledeće godine da nas predstavlja.
Mislim, ona motorna testera, tu treba benzina da se sipa, a cena goriva samo raste. Možda da mu kupe onu električnu i narandžasti produžni kabl od 25m u Lidlu pa nek uključe u neku utičnicu tu pored bine.
Pa ne bih se složila sa tobom.Pa to su sve nastupi koji nisu ni blizu skupi kao skoro svi te godine....
60 sekundi nastupa Sergeja ili Lazanje finansijski kosta vise nego cela 3 minuta Barbare...
Ovo sam vise pisao, jer ljudi govore bukvalno da ako nemaš nastup, da nemaš šanse, a bukvalno je Marija Šerifović pobedila sa nastupom gde su svi obukli sako, imali sve vreme potpuno ista crvena svetla i držale se, dakle bio normalan običan i sveden nastan, sveden nastup imala i Barbara i Dankan i Sobral Salvador...