Izbori

Mislim da neko od opozicionih lidera i organizacija (pogotovo borbenih) mora da snosi odgovornost.
Moram reći i ako je stav moje stranke bio da se o tome ćuti da je ovaj Lazović neviđena ljiga. Dok mu je Dragan Đilas pomagao, a pomagao je mnogo bio je dobar. Ne radi se samo o političkim stvarima nego i o privatnim. Lik je bio na Zanzibaru dok je Marinika Tepić štrajkovala glađu i posle isti taj Lazović nekome govori o borbi. Šta je sa Proglasom? I na njega su svi zaboravili? Kad treba da pomognu svojim integritetom onda su dobri, sada pak ne.
Brzo se presaberite, spustite svoj ego i ako ste iskreno protiv ovoga, a ne čika Hilovi počnite da radite u interesu građana.
Žao mi je ljudi iz Demokratske Stranke, oni su kao ljudi sa iskustvom trebali znati šta se sprema. Šta god ko mislio o njima, ali oni jednostavno moraju biti jedni od nosilaca budućih promena.

Opozicija targetira krug dvojke i Tviteraše. Mile sa dva zuba nema pojma ko su ti ljudi uopšte. E toj publici moraju da počnu da se obraćaju, a izgleda da ne znaju kako.

Opozicija targetira krug dvojke i Tviteraše. Mile sa dva zuba nema pojma ko su ti ljudi uopšte. E toj publici moraju da počnu da se obraćaju, a izgleda da ne znaju kako.
Upravo tako, potrebno je prici i ljudima sa sela, ponuditi neke konkretne stvari koje zadovoljavaju njihove potrebe.

Jedan glas je jedan glas, i bitno je Miletu sa dva zuba prici na terenu, ako su vec mediji uzurpirani. I nek se ne poziva niko da nema para, jer svi imaju para.

Naravno, kradja je ogromna i to stoji.

Problem je sto Mileta ne zanimaju dugorocna resenja vec ceka da vidi ko ce da ponudi najvise u kesu ili da mu zaposli svastiku za glas

Last edited:
Ma na kraju su svi oni isti. Politicari samo zele vlast, udobnu fotelju, da se smeste lepo i pograbe sve sto mogu. Svima je jedna jedina ideologija, da sto vise pokradu.

Pa sns bi mogle pobediti samo partije koje se ponasaju jos gore od njih. Kad ti oportunisti sa dvocifrenim iq-om odlucuju sudbinu moze samo da bude gore, nikako bolje. Jedina nada nam je da se mobilisu ovi sto ne glasaju, a i to je kocka.

Glasao sam juče samo zato što sam bio u prolazu pored svog biračkog mesta, inače, da sam imao pametnija posla, definitivno mi ne bi palo napamet da izlazim. Nažalost, moramo se pomiriti sa činjenicom da živimo u korupcionaškoj državi u kojoj nema nade za bilo kakve promene. Sa jedne strane je ova ga**d na vlasti takva kakva je, a sa druge potpuna pogubljenost, razjedinjenost i bezidejnost opozicije koja iz očiglednih ličnih i drugih međusobnih nesuglasica nije u stanju da se izdigne iznad situacije. Nema nama pomoći, u svakom slučaju. Niti sam pratio ove rezultate, niti me više zanima bilo šta vezano za politiku.

U Jutarnjem na InsajderTV jedna od voditeljki reče da joj potvrđeno da je Niš ipak pao. Twitter gori... Da l' je moguće... A kakav je bio desant na Niš.. najveći miting "ikada"...

GPItgPJWAAAjsHJ

https://www.nin.rs/politika/vesti/5...odbradenog-uzorka-sns-u-nisu-ima-29-odbornika

Dr Milić ako izbori većinu, treba max da iskoristi naredne 4 godine, pružiće mu se dovoljno prostora da cela Srbija o njemu čuje pa da izađe na predsedničke, jer ne verujem da ni jedan kandiat iz SNS-a a da nije AV, može da pobedi u prvom krugu.

Kad razmislim i ne čudi što su u Nišu bolji rezulzati nego u NS s obzirom da se u njega mnogo manje ulagalo sve ove godine.

Ne sećam se da sam čuo ijedan novi projekat da se ostvario u zadnjih 10 godina.

Izbori 2027 su šansa za promenu i tada moramo da se dobro organizujemo i osmislimo šta i kako...

Žao mi je ljudi iz Demokratske Stranke, oni su kao ljudi sa iskustvom trebali znati šta se sprema. Šta god ko mislio o njima, ali oni jednostavno moraju biti jedni od nosilaca budućih promena.
Nadam se da se šališ. Zbog kojekakvih ''iskusnih'' ljudi željnih moći i internih previranja ta stranka se raspala kao kula od karata i od ozbiljne vodeće proevropske opcije (p)ostala živa sprdnja koja sama ne može ni da pređe cenzus. Lutovac i Dragana Rakić sxmeker tim, kako da ne. Potencijal ravan NULI.

Naše opozicione stranke i pokreti ne mogu da animiraju ni sopstvene birače i simpatizere, a kamoli da se međusobno dogovore o udruženom delovanju. Ali eto, sada imaju vremena da drndaju o izbornim uslovima, bojkotu i da se međusobno napušavaju. Blam.

Mi ćemo se SNS sektašenja osloboditi jedino ako se oni raspadnu, trenutno ne mogu da zamislim drugi scenario. P-r-e-t-u-ž-n-o.

Back