Molim te @Stefix da otpevaš deo pesme Doomsday blue pošto drugačije ne možeš da dokažeš da si inficiran pesmom.Da li postoji mogućnost da je Bebi pozvao Stefixa da zajedno spašavaju Irsku? Naravno da da, iako nemam dokaze za to.. Stefix koji je Irskoj u pf-u dao 5p a u finalu 0.. Ali naravno da će Bebi zamazati svima oči napadom na mene
Molim te @Stefix da otpevaš deo pesme Doomsday blue pošto drugačije ne možeš da dokažeš da si inficiran pesmom.
Svakako, tvoje pravo je da ne učestvuješ u igri. Nema potrebe širiti negativnu energiju i prozivati ostale, već je dovoljno ne ulaziti u temu i to je to. U odnosu na ranija izdanja, sa uvođenjem pravila da se ne sme pozivati da se pesme spasavaju, mislim da je igra više fer i samo zbog subjektivnih mišljenja, ne bi trebalo kvariti igru drugima.pa dobro, rekoh zato da nema smisla učestvovati u ovoj igri ako će par ljudi da je izbanalizuju do granice besmisla
Danska: SABA - Sand
Španija: Nebulossa - ZORRA
Italija: Angelina Mango - La noia
Hrvatska: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim
Litvanija: Silvester Belt - Luktelk
Irska: Bambie Thug - Doomsday Blue
Belgija: Mustii - Before the Party's Over
Island: Hera Björk - Scared of Heights
Grčka: Marina Satti - ZARI
Francuska: Slimane - Mon amour
Gruzija: Nutsa Buzaladze - Firefighter
Azerbejdžan: FAHREE feat. Ilkin Dovlatov - Özünlə Apar
Švajcarska: Nemo - The Code
Austrija: Kaleen - We Will Rave
Izrael: Eden Golan - Hurricane
Ukrajina: alyona alyona & Jerry Heil - Teresa & Maria
Estonija: 5MIINUST x Puuluup - (nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi
Slovenija: Raiven - Veronika
Jermenija: LADANIVA - Jako
Letonija: Dons - Hollow
Holandija: Joost Klein - Europapa
Luksemburg: TALI - Fighter
Nemačka: ISAAK - Always On The Run
Češka Republika: Aiko - Pedestal
Portugalija: iolanda - Grito
Malta: Sarah Bonnici - Loop
Australija: Electric Fields - One Milkali (One Blood)
Švedska: Marcus & Martinus - Unforgettable
Poljska: LUNA - The Tower
Kipar: Silia Kapsis - Liar
Norveška: Gåte - Ulveham
Albanija: BESA - TITAN
San Marino: MEGARA - 11:11
Ujedinjeno Kraljevstvo: Olly Alexander - Dizzy
Moldavija: Natalia Barbu - In The Middle
Finska: Windows95man - No Rules!E jak si razlog našaoOptužbe niđe veze, Stefix je Bambi dao 12 na mom FSC-u.
Takođe ne možemo da sudimo tuđim spasavanjima na osnovu forumskog glasanja, jer forumsko glasanje je bilo pre nastupa. I meni je Irska pre ESC bila na poslednjim mestima, a sad je u top 10.
I šta je tvoja logika zaključila poredeći poene za esc pesmu i za fsc pesmu? Sigurno ne to da je jedna bolja od druge po ličnoj preferenciji.Daleko im lepa kuća obojici, ljubomore nimalo... Samo otkopavamo neke stvari kada smo već zagrebali
Zaključi samI šta je tvoja logika zaključila poredeći poene za esc pesmu i za fsc pesmu? Sigurno ne to da je jedna bolja od druge po ličnoj preferenciji.