Gaming

Imao sam taj disk a ova igra mi je bila jedna od najdrazih :D

Zato sad postoji Xbox Series S za sve ljude koji bi probali nove igre za malo para. Uz Game Pass, mesečnu pretplatu poput Netflix-a, i sposobnost Xbox-a za "backwards compatibility", tj. može da pokrene i igre starijih generacija, dil je za ne razmišljati.

Ja sam preskočio generaciju igara 2013-2020 jer nisam imao para ni za gaming kompjuter, ni za novu konzolu, tako da mi je super leglo da mogu da se vratim na ono što sam propustio.

Konzola trenutno košta 45.000 u Srbiji u velikim prodavnicama, ali može da se nabavi i jeftinije od Mađara. Kapiram da je u EU svakako jeftinije nego ovde.

Meh, nemam ni televizor za konzolu :D Nije mi to doživljaj kao nekada više.

Da li neko mozda igra bilo koju verziju FM (football manager), bukvalno mislim da je to najzaraznija igrica koja postoji.
Godinama nisam igrao i sada sam opet poceo.
Downloadovo sam je da bi malo ubijao vreme tokom nocnih smena i da ne bih zaspao, evo sada vec ulazim u 10. sezonu sa klubom, to su dani i dani igranja.

ja sam ove godine napokon kupio komp u polako igram sve sto sa mpropustio. plus neke igrice sa drustvom sto igram. bas mi je falilo da igram igrice

Stigao Valorant na Xbox. Nije loša igrica. U četvrtom meču dobio dva rare achievement-a jer smo igrali 3v6 i pobedili. :D Je l' igra neko?

To je fer što ne mogu kompjuteri i konzole da igraju zajedno. Treba tako u svim fps.

Ja sam gaming laptop kupio za Valorant, pritom nikad nisam bio lud po igricama. I evo do dan danas nisam niti jednu drugu igru poceo lol. Jednostavno mi je najfascinantnija od svih igara. Mada i ne da provodim puno vremena igrajuci, ako imam zivaca nakon posla nekih do 2 sata i ako nemam obaveze vikendom uvece.

Stigao Valorant na Xbox. Nije loša igrica. U četvrtom meču dobio dva rare achievement-a jer smo igrali 3v6 i pobedili. :D Je l' igra neko?
Kapiram da odgovaram na staru poruku, ali ne mogu da odolim kad su teme gejming. Igram na PC-u Valorant i CS2, doduše nisam dugo Valorant. Začuđen sam da je takva pucačina uopšte na Xbox-u

Trenutno igram Death Stranding. Nisam ovoliko bio investiran u neku single player igricu još od Cyberpunk-a. Hideo Kojima je maestralan. A bio je i u Novom Sadu u par navrata ove godine, dopao mu se grad. 🥰

Pored toga što me je priča baš uvukla, uglavnom mi se sviđaju i soundtracks, na šta retko obraćam pažnju u igricama. Znao sam da Alan Voker i Au/Ra imaju duet u toj igrici, ali ima još jako dobrih pesama.

unnad.gif
Moj kandidat za igru godine 2024. Preslatki Astro Bot.

Moja ljubav za Astro Bota je pocela jos prosle godine kad sam dobio PS5 i zaigrao Astro's Playroom. Kako su mi preslatki i Astro Bot i svi ostali roboti, odmah sam posle mora kupio novu igricu i naravno sa odusevljenjem je presao. Kad god sam spasio robota, bilo mi je toplo oko srca koliko su preslatki.

Definitivno igra godine.

To mi je jedna od igrica na listi da probam 😁
Sve preporuke. Ja prešao main quest i neke sajdove koliko sam želeo u ovom trenutku. Ne gura me da igram post game, ali je igrica fantastična.

Jako volim što je moj dečko gejmer i što mi namestio u mojoj igrici (CK3) da konačno mogu da dobijam achievements nakon izgubljene tri godine igranja u prazno. 2000 sati odigrano bez ijedne nagrade, protraćeno vreme.

Sad gradim ‘pure blooded’ dinastiju poput Targerijana.

Nisam neki gejmer kad igram jednu igricu (tri verzije) već skoro 15 godina. 😂 al osećam se kao da je ta igrica stvorena za mene.

Back