270. FSC - Реч

EDIT: Listu uspešnosti ću staviti tokom večeri, da javim, čisto da se ne bi postavljaa pitanja.

Last edited:
Dok traje drama zbog nestašice nove teme, da napišem da je lepo što sam uspeo da dođem do ovog devetog mesta jer mi je upis na LU baš retkost.
Pesmu Rain imam na spisku za slanje tipa negde od 2017. godine (sigurno do sada kod mene rekordno čekanje) i uvek do sada me je odvraćalo od slanja to što je Eivør već učestvovala više puta. Pritom mi je svaki put, kad god bih je preslušavao, kako ranije, tako i skorije, delovala kao dobar odabir za FSC.
Izuzetno mi se dopada tekst, melodija, glas, atmosfera u pesmi i sve je to jako lepo usklađeno.
Hvala svima koji ste glasali! 🙏🥰

Super pesma i zaslužen upis na LU. Prošla je taman kako treba jer je i meni bila 9. u finalu.

Baš je lepa ta pesma, žao mi je što nije bila neka viša ocena na slabijem izdanju bi bila neka top ocena sigurno.

Zamislite da je Tinte pobedio, pa do sad bismo čekali odluku da li pobednik želi. 😍

Last edited:
Jel primećujete da Dežurni nije više užurbani otkad je pobedio, ne tiče ga se. 😄
Dežurni više nije Užurbani nakon Bebijevog izdanja (ili izdanja posle tog) niti uznemirava ljude da kače semafore kao pre, nego gledam svoja posla kao i svako drugi ovde, nakon što mi je moralna fsc policija ukazala na te greške 😂
Ali tu je Creature da me odmeni u svemu tome, deluje mi da ima manje strpljenja za čekanje nego što sam ja imao pre 😂
Mada kad me nekad bude obuzela dosada, ne garantujem da neću opet pitati i tražiti šta me zanima oko termina ili semafora 👀

Zamoliću te javno da prestaneš da me uznemiravaš i ne uzimaš me više u usta tj na tastaturu, gledaj svoj život i otkači se od mene, a i od Stefana i još par osoba koja proganjaš... pronađi nešto što te ispunjava u životu i uživaj u tome, mržnja i ljubomora te neće nigde odvesti.

Sad sam detaljno pogledao rezultate i moram da kazem da mi je malo sus sto je Dezurni dao krompiric Senidi.
Намештено.

Sad Baby GIF

Back