Petar
Ekspert
Pa bolje da se nije ni pojavljivao.Gde je ceo dan, djubre jedno pogano, obicno je prvi svuda a sad se sakrio u rupu
Pa bolje da se nije ni pojavljivao.Gde je ceo dan, djubre jedno pogano, obicno je prvi svuda a sad se sakrio u rupu
Naravno, bolje da se u mnogim situacijama ne pojavljuje. Sociopata i covek operisan od bilo kakve ljudskosti nam vodi drzavu.Pa bolje da se nije ni pojavljivao.
Ja sam bio na tom mestu pre dva dana, sav sam se naježio.Zastrašujuće je da je ovo moglo bilo kome da se desi, kao i što se desilo.
Šta bi bilo da nije bilo u 12 nego u 4-5 kad se ljudi vraćaju kućama pa je puna stanica? Ili da je neko ranije otišao sa posla. Ili neko ko je baš u tim trenucima prošao ispod trema, ne znam tek kako je tim ljudima koji su za dlaku izbegli. Da ne pričamo o onima koji su zapravo izgubili nekoga...
Jezivo je koliko ovakva dešavanja pokreću egzistencijalna pitanja.
Da, bukvalno ovo, plus sin supernaučnika Žeksa koji ubije devojku na pešačkom prelazu, pogibija u namenskoj fabrici u Lučanima gde zaposleni podržavaju direktora, i ko zna koliko toga još ima što verovatno i ne znamo, a govorimo samo o slučajevima u kojima su nedužni ljudi direktno izgubili živote.Rušilo se brdo pored autoputa, niko nije odgovarao. Pao helikopter sa sve posadom i bolesnim detetom, niko ni za to nije odgovarao. Babićev auto ubije nedužnu staricu na naplatnoj rampi, oni nađu žrtveno jagnje. Ruše deo oko Save i opet ništa. Pijana budala u vojnom transporteru pregazi porodicu, ni reč posle koga su pozvali na odgovornost. Dok narod ne popizdi i izađe na ulice neće otići. Evo sad je iz septičke jame izvukao Tomislava Nikolića, da ga vežba kao kandidata za predsedničke izbore 2027.
Ma to da li je novo ili staro je toliko nebitno. Ali evo kažem da je novo. Prolazim tu milion puta dnevno, itekako se na tome radilo, i više od šminkanja. No, nebitno.
Ako je staro, zašto nije rekonstruisano zarad bezbednosti, ukoliko je već toliko staro, da postoji opasnost od obrušavanja? Kada su se već latili renovacije, morali su da misle o svim delovima.
Ako je novo, kako je smeo da se desi ovoliki propust u izgradnji? Koliki je kvalitet komplet novogradnje ostalih objekata, ne samo u NS, već celoj Srbiji?
Obrni, okreni, opravdanje ne postoji. Koji god scenario da je u pitanju, radi se o neviđenoj neodgovornosti.