Meni je bolja ova pesma od one sa kojom su pobedili na ,,Velikom" ESC-u 2017(Amar Pelos Dois).Portugal je najblizi ne ni imao nista protiv jel ovaj devojcica ubija kako peva jos samo da vidimo nastupe i red da na Jesc vidimo neke druge drzave .
Meni je bolja ova pesma od one sa kojom su pobedili na ,,Velikom" ESC-u 2017(Amar Pelos Dois).Portugal je najblizi ne ni imao nista protiv jel ovaj devojcica ubija kako peva jos samo da vidimo nastupe i red da na Jesc vidimo neke druge drzave .
Espernca je pesmetina za 2017 .Meni je bolja ova pesma od one sa kojom su pobedili na ,,Velikom" ESC-u 2017(Amar Pelos Dois).
Ova Sev. Makedonija bolje da se ne vraća na ESC ako nemaju para, od svega viđenog na ovom JESC-u do sada uz San Marino najslabiji, najprazniji i najnemaštovitiji stejdžing...
Ziri Portugal a online SpanijaUh ne znam žiri možda Francuska ili Ukrajina a online može biti Portugal i ŠpanijaMada biće baš neizvesno nakon nastupa, niko mi nije ubedljiv pobednik.
Nisam ogorčen.... nije mi bila namera da nikog uvredim!Cemu ovoliko ogorcenosti, sta bi bilo da neko ovde napise Ova Srbija...
Pa ako pod "naša" misliš na region - HRT.Da li neka nasa televizija prenosi sou sutra?