Dečja Pesma Evrovizije 2024

Portugal je najblizi ne ni imao nista protiv jel ovaj devojcica ubija kako peva jos samo da vidimo nastupe i red da na Jesc vidimo neke druge drzave .
Meni je bolja ova pesma od one sa kojom su pobedili na ,,Velikom" ESC-u 2017(Amar Pelos Dois).

Ova Sev. Makedonija bolje da se ne vraća na ESC ako nemaju para, od svega viđenog na ovom JESC-u do sada uz San Marino najslabiji, najprazniji i najnemaštovitiji stejdžing...

Portugal uzima ovo e ne bi imao nista protiv ni Ukrajina i Spanija

Jel ocekujete ubedljivu pobedu Portugala ili neka mala razlika .

Ova Sev. Makedonija bolje da se ne vraća na ESC ako nemaju para, od svega viđenog na ovom JESC-u do sada uz San Marino najslabiji, najprazniji i najnemaštovitiji stejdžing...

Cemu ovoliko ogorcenosti, sta bi bilo da neko ovde napise Ova Srbija...

I na kraju ce kao i svake godine pobediti Francuska, ne bih bio iznenadjen, svakako su Francuzi doktorirali JESC..

Ja sam prilično siguran da je ovde San Marino došao samo na jednu godinu,iduće godine se verovatno opet povlače,a umesto njih biće Hrvatska.

@libertà sta mislis ko uzima ziri a ko online voting (televoting ) /
Uh ne znam žiri možda Francuska ili Ukrajina a online može biti Portugal i Španija 😏 Mada biće baš neizvesno nakon nastupa, niko mi nije ubedljiv pobednik.

Uh ne znam žiri možda Francuska ili Ukrajina a online može biti Portugal i Španija 😏 Mada biće baš neizvesno nakon nastupa, niko mi nije ubedljiv pobednik.
Ziri Portugal a online Spanija

Prevideo sam ovo takmičenje ove godine, znači skala nebitnosti eksplodirala... :ROFLMAO: Poslušao sam recap i najviše pažnje su mi privukle Španija (neverovatno catchy i zarazna) i Portugal (prelepa balada). Ostalo mi je ili prosek ili mi se ne sviđa.

Nisam nigde video da ce nasi da prenose ne pise ni na wikipediji da nasi prenose .

Back