me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Iskreni meni je Kejt super, mislim da mi je to omiljena pjesma na Montesongu

Meni se izdvajaju (ovim redom) Tamara, Baryak i Nina. Mada, pretanko mi je sve nekako za finale.

Tamara izuzetan vokal, pokazala jos u ZG, Boris napisao predivnu pjesmu, kao i Nini. Neki revamp bi ojacao i Tamarinu i Nininu pjesmu. Nekako mi je "poguban let" favorit br 1, ali hajde da sacekamo vizuelni komplet utisak sa nastupima.

Ostalo bas prelose za mene, nije vrijedno ni nekog pomena u kontekstu ESC. Eto, mozda Anastasijina pjesma zbog podrske mladim izvodjacima, Bojan Marovic napisao korektnu pjesmu. Ostalo bezveze. Milena razocarenje, mada se pojavila posle 100 godina sa pjesmom. Sjecam se nekada davno kada sam se kao klinac dopisivao sa njom i pitao da li bi isla na ESC ( ima 14, 15 godina), ona rekla u fazonu bi ako bude imala dobru pjesmu. Vazi djevojko, bas je "dobra"...

Baryaku fali bas nesto, dobra zamisao uz jak nastup, ali nedostaje neki dio koji bas ostavlja utisak a i zavrsetak pjesme bi morao biti efektniji, bolji.
Nini isto fali nnesto u pjesmi, odlican vokal, tematika, ali... nesto nedostaje.

Kad je vec tako, Tamara u Bazel! :D

Back