me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Preslusao pesme (napokon). Mislio sam da necu stici pre finala. Utisak mi je bas slabasan. Sta god da posalju, videti finala nece.

Licno mi se najvise dopada Nina Zizic. Nadam se da ce uzivo da mi se jos vise dopadne.
Dopadaju mi se jos Anastasija Koprolcec, Tamara Zivkovic i Djurdja.

U svakom slucaju navijacu za Ninu i nadati se da ce me demantovati na Evroviziji.🤞

Potvrdili nekome u komentarima da će biti sistem bodovanja kao na PZE-u, glasovi će se pretvoriti u evrovizijske od 1 do 12

Edit:
Nina mora pobediti. Nakon xx slusanja ovo je fenomenalno u stvari. Instrumental, muzika mi je mocna. Njena transtormacija glasa se odlicno uklopila u pesmi. Krene lagano cistim glasom, posle prelazi u blago promuklim, da bi se to pojacalo do samog kraja. Inace, do samog kraja ne ide po klasicnom tipu ovakve pesme. Poslednji minut mi je bas mocan, a moram priznati da mi je na prvo slusanje zasmetalo zato sto nije bilo po standardu.
Nadam se da ce uzivo uspeti da prenese emociju i da to bude kako treba. I dalje sam skeptican oko prolaska u finale (ukoliko pobedi), ali sto se mene licno tice vec sad mogu da kazem da ce mi ovo biti u TOP 5.

Nisam siguran da bi Nina prošla u finale, mada pitanje bi li iko.Ali koliko vidim strani fanovi su najviše za nju.

Pa dobro, logično je uvek misliti da se "namešta" najpoznatijima. I onda ako pobedi, reći će, eto znali smo da je namešteno, kao da to nužno mora biti (generalno govoreći, bez uzimanja u obzir CG prošlost). Sa druge strane ako pobedi neki anonimus koji se spominje, poput Baryaka, organizatori će istaći kako je sve prošlo transparentno i kako i manje poznata imena mogu pobediti.

Baryak nema dobar refren, strofe su odlične i onda pjesma samo nestane i razvlači se

Meni je Baryak sasvim solidan i pesma kao pesma mi je verovatno najbolja, poslušao sam je nekoliko puta. Ima taj neki grungy i psihodeličan vajb, ali ne znam da li je dobar izbor za Evroviziju baš zbog toga što nije melodična. Zavisi od nastupa i atmosfere + mislim da bi mogla malo da se doradi produkcijski. Revamp ne bi bila loša ideja (ako delegacija nauči šta je revamp 💀).

Back