Offtopic

Ali raznosi me “O kojem je javnost obaveštena na svim medijima” a oni prvi nisu spominajli šta se desilo koliko vidim.
Ali svakako bravo za ovo valjda će ga razrešiti

Nema njega ko da razreši, REM faktički ne postoji već neko vreme jer novi savet nije izabran a starom istekao mandat dan nakon što su dali BG frekvenciju Informeru.

Ovo RTS više radi da pere sam sebe pošto mnogi ne znaju da sam javni servis nema uticaj na članove UO, a dotični je ovaj put baš pregazio sve minimume dostojanstva.

REM i kada je postojao u poslednjem sastavu imao je samo jednu funkciju, a to je odbrana režimskih medija i svih nakaradnih stvari koje su isti servirali. Nikakav nadzor nisu vršili, a o predsedavajućoj ne treba trošiti reči.

U svakoj normalnoj zemlji većina SNS megafona bi već bila izbrisana iz registra.

U medjuvremenu, inace, Vesicu ukinut pritvor.

Malo smo se igrali pravne drzave a sada Oskarove institucije "zavrsavaju posao", sto bi se reklo.

Kul nisam znao da je bio toliko popularan, šteta što je sad nebitan kanal. A ovi momci su pravi sinonim za krindž iako tad ta reč nije ni postojala. 😂

Ili je prekipelo svima ili se u foto finišu plaše za svoje pozicije. :D

Ali koliko je žena neozbiljna. U trenutku kada je narod uznemiren i kada je netrpeljivost prema vlasti i njenim podržavaocima dosegla ogromne srazmere, ona brani Vučka najbesmislenijim stvarima, bavljenjem nacionalnog porekla xyz osoba.

Zar se pre dve nedelje nije sva dala u odbranu romske nacionalne manjine protiv Maide Berović, a sada joj rumunska smeta. Ona je, bre, žena totalno odlepila.

I ja bi smislio bolji logo... mislim pokušao sam za 10 min i smislio dva... 😂

Attachments

• MyLogoArt20241128214741.webp
    MyLogoArt20241128214741.webp
    53.7 KB · Views: 9
  • MyLogoArt20241128215551.webp
    MyLogoArt20241128215551.webp
    38.5 KB · Views: 9
Back