274.FSC - Čas Istorije

Moj najveći je problem što se vezujem za pesme kao da su živa bića i onda eto budem jako tužna kad ispadnu, kao da mi ih neko uprlja.🥲 a ovako, racionalno znam da svako ima svoj ukus i da je to legit.

Nastavljaju mi se slabi rezultati sa pesmama na nemačkom, mislim da je ovo treće ispadanje od četiri, mada mi sad nejasno kako sam i sa onom prvom prošla plus mi drži i trenutno najbolji plasman od mojih predloga na Drugoj šansi. Rezultati i pored toga nisu toliko loši, jedino mi baš krivo zbog Natalie, mislim da nije zaslužila poslednje mesto. Pored nje, od onih koji su dobili poene, ispali su Cleo i Jo feat. Cabron. Drugo polufinale nisam slušala, tako da rezultate tamo ne bih komentarisala.
Meni si ti postala sinonim za FSC pesme na nemačkom. Je l' govoriš nemački ili ti je samo gotivan?

Ukusi su definitivno različiti i to je na neki način draž ove igre. Ispadanja ne treba shvatati lično. Pa ja sam prošle fsc sezone skoro pa stalno završavao u polufinalu i shvatam to kao delom ove igre.

Jeste bolji osećaj kad si u finalu ali i nije kad u finalu redvno ljubiš patos (kao ja) :D. Svakako je sve to deo igre.

Čestitam svima koji su prošli a žao mi je svih koji nisu prošli dalje. Evo uskoro ide kraj fsc sezoni, od naredne verujem da će biti bolje za mnoge.

Inače, bravo Sivi za banere! Stvarno su bili jednostavni, a odlični! 👌
14. mesto u polufinalu nije uopšte loše za "Goca i Raša Show spot". 👏 Idemo dalje!

Čestitke svim finalistima i neka najbolji pobedi!

Moji (otpali) poeni:
08 :hu: ajsa luna feat. Beatrick (zakaya)
07 :ba: Ady Šoše (etica)
02 :yu: Neda Ukraden (Nemanja97)
01 :ba: Helem Nejse & Amira Medunjanin (Margy)

Iz prvog polufinala je (definitivno) trebalo da prođu:
:md: Natalia Barbu (Vax)
:pl: Ania Leon, Arek Kopera, Kasia Lin (dodo)
:at: RIAN (Ivana)
:si: :rs: Raiven ft. Micka Lif (Jasamtvojdetektiv)
:it: LRDL (Pipi)

Gledam sad producent helem najse je Toshi Domaćin ili Tihomir Radic clan grupe, producirao i za Machu Ravel. Upoznala zahvaljujuci FSC-u ☺️

:pl: Ania Leon, Arek Kopera, Kasia Lin (dodo)
Više se ne upuštam u opširne i dugotrajne pretrage, jer me prođe volja za igrom dok pronađem pesmu, a pošto nisam imao pesmu krenuo sam onako neobavezno i to baš preko Brodke (slali ste je ti i rintitintin na novom forumu). I na istom kanalu pronašao i ovu koju sam poslao, svidela mi se i odmah je prijavio.

S obzirom da nisam dobio gotovo nijednu top ocenu, na kraju sam i dobro prošao. Zadovoljan sam.
Vidimo se ponovo, uskoro!

Slušamo finale FSC-a sutra u 20h.

Slušamo studijske verzije.

Last edited:
Back