Meni si ti postala sinonim za FSC pesme na nemačkom. Je l' govoriš nemački ili ti je samo gotivan?Nastavljaju mi se slabi rezultati sa pesmama na nemačkom, mislim da je ovo treće ispadanje od četiri, mada mi sad nejasno kako sam i sa onom prvom prošla plus mi drži i trenutno najbolji plasman od mojih predloga na Drugoj šansi. Rezultati i pored toga nisu toliko loši, jedino mi baš krivo zbog Natalie, mislim da nije zaslužila poslednje mesto. Pored nje, od onih koji su dobili poene, ispali su Cleo i Jo feat. Cabron. Drugo polufinale nisam slušala, tako da rezultate tamo ne bih komentarisala.
ajsa luna feat. Beatrick (zakaya)
Ady Šoše (etica)
Neda Ukraden (Nemanja97)
Helem Nejse & Amira Medunjanin (Margy)
Natalia Barbu (Vax)
Ania Leon, Arek Kopera, Kasia Lin (dodo)
RIAN (Ivana)
Raiven ft. Micka Lif (Jasamtvojdetektiv)
LRDL (Pipi)Više se ne upuštam u opširne i dugotrajne pretrage, jer me prođe volja za igrom dok pronađem pesmu, a pošto nisam imao pesmu krenuo sam onako neobavezno i to baš preko Brodke (slali ste je ti i rintitintin na novom forumu). I na istom kanalu pronašao i ovu koju sam poslao, svidela mi se i odmah je prijavio.Ania Leon, Arek Kopera, Kasia Lin (dodo)
Meni samo tvoja pjesma iz top 10 nije prošla.Moji (otpali) poeni:
08ajsa luna feat. Beatrick (zakaya)
07Ady Šoše (etica)
02Neda Ukraden (Nemanja97)
01Helem Nejse & Amira Medunjanin (Margy)
50 % 50 % - na ravne casti. Forma bez sadrzaja nema nikakvog smisla, a sadrzaj ako nije upakovan nije bas vidljiv.Pipi sta ti je vaznije forma ili sadrzaj?rekla bih forma.
I zabraniti ESC ucesnike.
22. Natalia Barbu - Suflet gol (Vax'ildan) 23p