me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

I sad treba da se vratimo na priču kako su Balkanika i Danica izvodili pesmu u Guči, je l' da? :D

DyLDw1V.jpeg

Pošto odlučuju RTCG i Udruženje umjetnika Crne Gore, a ne EBU mislim da 99% u Bazel ide Nina Žižić.

A bukv kako su mogli iskopati snimak iz nekog dubokog punk rok podruma (recimo) iz Pluzina sa konobarem i par lokalnih bajkera drugara i ulicara koji su eto tu svratili da se loze jer su stari rokeri. Bukvalno eto tako zamisljam taj snimak i deluje mi da im neko pokusava nogu podvaliti iz nekog razloga. Zaista to niko nije mogao ni zapamtiti do danas ni nista niti je to ikakva publika i javnost. Ko je izlazio po rok podrumima zna sta pricam. Misevi, stari rokeri, skitnice i konobari.

Pošto odlučuju RTCG i Udruženje umjetnika Crne Gore, a ne EBU mislim da 99% u Bazel ide Nina Žižić.
Pa piše da će odlučiti nakon konsultacija sa EBU-om. To bi značilo ako oni kažu da ne može, da jedino onda šalju Ninu. Osim ako su slagali da će ih konsultovati.

Па добро су објашњење дали ови из бенда.
На Џамалином наступу ономад је било много више људи и ништа (мада, наравно, друга је ситуација/држава)

“Konkurs je otvoren za nove kompozicije zabavne i popularne muzike koje nisu objavljene i izvedene u cjelini ili u djelovima prije 1. septembra 2024. godine”, dio je pravilnika.

Nema EBU veze s ovim ni prvi ni poslednji put da je neko ranije izvodio pesmu javno, a nemaju nikakve veze sa NFovima

“Konkurs je otvoren za nove kompozicije zabavne i popularne muzike koje nisu objavljene i izvedene u cjelini ili u djelovima prije 1. septembra 2024. godine”, dio je pravilnika.
E pa ovo je već druga priča.

🇧🇾 2012, 🇷🇴 2016, 🇺🇦 2019, 🇺🇦 2022

jel ima još neka situacija da je pobednička pesma diskvalifikovana?

Back