Petar
Ekspert
Ma ima brda primera.2012,
2016,
2019,
2022
jel ima još neka situacija da je pobednička pesma diskvalifikovana?

Ma ima brda primera.2012,
2016,
2019,
2022
jel ima još neka situacija da je pobednička pesma diskvalifikovana?
ali opet su rezultati legitimni, iako je malo glasova. Da su varali pa da se i tih 450 preupita bilo bi OK, ali je ovo drugo.Osim što su rezulati bili niđe veze, ajd da su Neoneon bili ogromni favoriti i pobedili sa više hiljada glasova publike pa i da kažemo da drugoplasirani treba da odbije, ovako, ne vidim zašto bi iko, pa i Nina, odbila da predstavlja CG.
Moja greška, dodao sam 8p na krajnju sumu.Da je dala lepo Baryak bi imao 4+12=16, Nina ostala na 19
Nisu varali, ali glasanje publike se svelo na ko ima veću familiju, te mi takvi glasovi ne znače previše i ne smatram ih značajnim.ali opet su rezultati legitimni, iako je malo glasova. Da su varali pa da se i tih 450 preupita bilo bi OK, ali je ovo drugo.
Ali to je problem RTCG, a ne Neonoen. Nisu oni krivi što ovi ne znaju da ispromovišu svoj festival i što ga stave u sredu uveče.Nisu varali, ali glasanje publike se svelo na ko ima veću familiju, te mi takvi glasovi ne znače previše i ne smatram ih značajnim.
Naravno, to stoji, ja samo komentarišem izjavu da Nina treba da odbije ponudu ukoliko je dobije.Ali to je problem RTCG, a ne Neonoen. Nisu oni krivi što ovi ne znaju da ispromovišu svoj festival i što ga stave u sredu uveče.