me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Smejurija, ali očekivano. Želim Nini sreću, definitivno će joj trebati, ugurati se u finale sa ovakvom pesmom u tvt polufinalu... jako teško. U svakom slučaju, neminovno bolji izbor od prethodnog, ali meni nekako sve pada u vodu kada se setim onog jezivog Montesonga i svih propratnih dešavanja.

Uzdam se u Nininu ozbiljnost i ambiciju, da ce odraditi ozbiljan revamp, i da ce izvuci maksimum iz nastupa, da nece ostati na nepostojecem nastupu i demo snimku na nivou nekih proteklih godina.

Slažem se, ali ako govorimo o ovom konkretnom slučaju, meni baš deluje da ovde nije pridev u pitanju. Tekst pesme je "Dobro došli meni vi, na predstavu o ljubavi". Pre će biti da je pozdrav. Komentari, sugestije, pohvale su dobrodošle, a ako se obraća ljudima ja bih ipak pre birao dobro došli. Ali očigledno da ni oni nisu sasvim sigurni čim pišu i jedno i drugo.
Mislim da u ovom slučaju, jedino autori teksta mogu da kažu šta je, iako možda ni oni nisu sigurni šta su želeli, jer ima tu i umetničke slobode, pa posle ispevavanja DO BRO DO ŠLI nema SU ili STE. Konkretno, oba autora, i Boris Subotić i Violeta Mihajlovska, na svojim instagram nalozima pišu spojeno "Dobrodošli". RTCG nekad ovako, nekad onako, da li slučajno ili u dogovoru sa autorima, pitanje je. Shodno tome, verovatno će i EBU-u poslati naziv kojeg se dohvate u tom trenutku.

Dimitrov je rijetko kada mjenjao aranžman.Neveni i Balkanici samo kozmetičke promjene.

Na prvo slusanje rekao sam Nina i Anastasija imaju najbolje PESME.

Kada sam pogledao nastup, malo razocarao Anastasijom, pa mi je Bayrak bio drugi favorit, a Nina prvi posle nastupa, tako da nisam nezadovoljan, ne znam hoce li uci u finale, ali mislim da je ovo najbolje sto je mogla da posalje Crna Gora ove godine i želim Crnoj Gori puno sreće i prolazak u finale, pa da uz žiri možda "pojure" i svoj najbolji plasman na Evroviziji do sada zavisno od same konkurencije ostalih 36 zemalja...

Montesong je primer svim drugim NF kako ne treba organizovati NF. Potpuni neprofesionalizam u svakom aspektu - amatersko kadriranje, pogubljeni voditelji, žiri koji ne razume pravila, delegacija koja ne zna šta je revamp, skandali, itd.

Žao mi je momaka iz Neonoen, mislim da nisu bili toliko loši koliko su ih ljudi pljuvali. Malo mi nije okej da ide na Evroviziju neko ko je bio 4. kod publike, ali svakako srećno Nini, mislim da odlično peva. Šteta što nije dobila bolju pesmu. Nadam se da će makar dobiti podršku od emitera i da će uspeti da joj obezbede dobar nastup. Nadam se da neće imati onaj uložak preko očiju na Evroviziji.

Trenutno je bezvezno predviđati rezultat na Evroviziji kad ne znamo nijednu drugu pesmu.

Srećno Nini pa šta bude. Voleo bih da bude šokantni finalista kao Dons ove godine.
Donsova pesma je kvalitetnija, ova je napetost bez poente. Jedino ako bude ponovo godina zabavnih pesama i malo balada pa se nekako istakne.

Back