Mislim da u ovom slučaju, jedino autori teksta mogu da kažu šta je, iako možda ni oni nisu sigurni šta su želeli, jer ima tu i umetničke slobode, pa posle ispevavanja DO BRO DO ŠLI nema SU ili STE. Konkretno, oba autora, i Boris Subotić i Violeta Mihajlovska, na svojim instagram nalozima pišu spojeno "Dobrodošli". RTCG nekad ovako, nekad onako, da li slučajno ili u dogovoru sa autorima, pitanje je. Shodno tome, verovatno će i EBU-u poslati naziv kojeg se dohvate u tom trenutku.Slažem se, ali ako govorimo o ovom konkretnom slučaju, meni baš deluje da ovde nije pridev u pitanju. Tekst pesme je "Dobro došli meni vi, na predstavu o ljubavi". Pre će biti da je pozdrav. Komentari, sugestije, pohvale su dobrodošle, a ako se obraća ljudima ja bih ipak pre birao dobro došli. Ali očigledno da ni oni nisu sasvim sigurni čim pišu i jedno i drugo.
Donsova pesma je kvalitetnija, ova je napetost bez poente. Jedino ako bude ponovo godina zabavnih pesama i malo balada pa se nekako istakne.Srećno Nini pa šta bude. Voleo bih da bude šokantni finalista kao Dons ove godine.
ZanimljivoMalo mi nije okej da ide na Evroviziju neko ko je bio 4. kod publike