Meni je skroz ok da opozicija ne bude deo građanskih protesta. Da opozicija radi svoj posao kako treba ne bi ni morali da protestuju, nego bi se sve završavalo na izborima. SNS više ne mora ni da krade izbore koliko je opozicija loša.
Izbori su u Srbiji samo egzekucija predhodnih zakulisnih radnji. Sve se zna unapred, jedan od lokalnih šerifa je na slavi, Sv. Arhangel Mihajlo (21.11.2023.) gde sam i ja bio rekao u selu (da ne navodim kom u mojoj opštini) dobijamo 446 glasova to smo zatvorili. Dakle 26 dana pre izbora, 17.dec. su dobili 448 glasova.
Ovi ljudi neće mirno dati svoje fotelje jer nikada i u bilo kom filmu nisu zaslužili da sede tu. Sistemi manipulacija glasovima su mnogobrojni i o tome bi mogli do prekosutra.
I ne, opozicija tu nije mogla ništa da uradi. Migracije birača su rađene i pripremane mesecima. Tako ti na glasanje dođe čovek koji očigledno ni ne zna gde je u kom mestu, ali adresa prebivališta u LK mu je ulica na 100m odatle. Po zakonu, ispunjava sve uslove, podaci se poklapaju sa onima u biračom spisku i može glasati i to je to.
Osnovna služba brojnih botova je da naprave priču kako su svi isti i da ljudi jednostavno potonu u apstinenciju, klonu duhom, kažu svi su isti. Takvi građani su najbolji po sns, ne koštaju ih. Nema potrebe da ih plaćaju za glas, nema selidba, paketića. Svoje "članove" ipak moraju negovati, pa idu čuveni paketići, pa obilaženja, koja se barem u BG rade tromesečno, a to uglavnom rade zaposleni po javnim ustanovama na ugovor o privremeno povremenim poslovima. U prevodu oni koji su tu došli iz stranke ili su bliski, nemaju stalan posao i moraju konstantno da se dokazuju.
Još jednom vas molim probudite se i nemojte nasedati na marketingške trikove i podvale.