Stiže.Može plejlista za finale?
Pošto sam se trajno diskvalifikovao, nažalost neću biti u mogućnosti da ispoštujem domaćina sa glasovima u finalu. Srećno finalistima, neka pobedi najbolji. I čestitam Milošu na dobroj organizaciji.
Poštovanje prema organizatoru pokazujem time što sam učestvovao u takmičenju i pravovremeno doneo odluku da se diskvalifikujem, kako ne bih remetio tok glasanja kasnije. Smatram da je mnogo veće nepoštovanje kada neko koristi svaku priliku da omalovaži druge forumaše, tj. mene , umesto da gleda svoja posla. “Sjaši” više sa mene, ko Boga te molim. Dosadan si.Neglasanje je nepoštovanje organizatora i njegovog izdvojenog vremena
Poštovanje prema organizatoru pokazujem time što sam učestvovao u takmičenju i pravovremeno doneo odluku da se diskvalifikujem, kako ne bih remetio tok glasanja kasnije. Smatram da je mnogo veće nepoštovanje kada neko koristi svaku priliku da omalovaži druge forumaše, tj. mene , umesto da gleda svoja posla. “Sjaši” više sa mene, ko Boga te molim. Dosadan si.
Razumem pravila i šta znači diskvalifikacija u FSC smislu. Moj izbor da ne glasam je lična odluka i nemam potrebu da se dodatno pravdam. Poštujem organizatora i sve učesnike, ali isto tako očekujem da se poštuje i moja odluka.
Nemanjice, nikad nije ništa toliko crno. Budi strpljiv da bi bio spašen. I to kažem ja koja evo iako imam dobre rezultate oni su meni došli posle više od 6 meseci učestvovanja bez prekida i iz ljubavi i radoznalosti u samom učestvovanju ovde. I ja sam se bunila al sam se brzo i odljutljivala jer sam imala želju da podelim i 'dokažem' nešto samo svoje. A sad se recimo nisam smela ni radovati što sam prošla jer mi je bilo glupo pored većine tužnih ili ljutih komentara... kao da sam ja kriva što su ljudi glasali za moj izbor.Naravno, svaki poraz se može podneti dostojanstveno, ali isto tako i svaka odluka može biti doneta smireno i bez previše buke. Moj izbor je moj način da zatvorim ovo poglavlje, a drugima prepuštam da uživaju u finalu. Sve najbolje.