275. FSC - Commercial Break

Evo i rezultata pesama koje su, nažalost, večeras eliminisane:

Prvo polufinale

rezpf1.png

Drugo polufinale

rezpf2.png

Uskoro če biti obaljeno i žrebanje svih finalista pa ću objaviti šta je Random.org odlučio i onda ćemo ažurirati treći post.

E, drago mi je da sam konačno ovako ispao! :D
Na prethodna tri FSC-a sam sve birao pesme tako da se sve nešto prilagođavam nekom forumskom ukusu i svaki put sam ispadao.

Sada sam išao skroz drugačijom logikom. Poslao pesmu koja je meni genijalna, ali sam očekivao da će se 80% foruma zgroziti (kao što otprilike i jeste) i to je to!
Hvala Pipi na hajpu! :love: Drago mi je da sam imao priliku da predstavim ovu, meni jako gotivnu, pesmu legendarnih Stranglersa još od kada sam je prvi put čuo pre dosta godina. :cool::cool::cool:

Miloše, bravo za prezentaciju rezultata! 👌 Kao i uvek, bilo je izuzetno napeto i zabavno, ali previše bi bilo da i ovaj put očekujem (tradicionalno) prolazak kod tebe. :D

PS: Žao mi je zbog svih koji su se smorili i odustaju od FSC-a! :( Nadam se da ćete se predomisliti, ali ja sigurno ne odustajem. 💪 I nakon četiri uzastopna ispadanja sam spreman za nove pobede (ili pre poraze)! 😆

Ah, krivo mi je samo jer bi mi bio pozitivan bilans, ovako je F 10 : PF 11 😮‍💨
Ali Anhel sa 15 glasača nije uspeo da uđe u finale 😱
Srećno svima u finalu.

Cestitke finalistima i pohvale za Milosa-S za proglasenje. Nema koverte, ali tu je TV. (y)
Rezultati u 2. pf-u su bili gusti za prolazak.

1. Pf-e:
10p Dj Bobo
4p Saran Cantabile

2. Pf-e:
6p Judas Priest
4p Snezana Spasic
3p Saweetie
1p Haffway

Iako je ispalo nekoliko pesama, bice mi opet neizvesno koga da izostavim za poene, a zasluzuje.

naravno da su svi smoreni kad ovaj klistir duše nećemo slušati u finalu :cautious:
Ni na kraj pameti da bi ovo mogao biti libertá! Bravo za odabir pesme i mojih osam poena. 👏👏👏

Ry X & Frank Wiedemann, bbno$, Bad Bunny i Corvad & Alisa Dolgunova sam takođe bodovao!

Drugo polufinale je tek katastrofa! Mnogo eliminisanih dobrih pesama (znate već svi koje sam pozeleneo na semaforu - ima vas dosta), a naročito ove prve ćetiri ispod crte!

Evo šta je odlučio Random.org što se tiče redosleda nastupa finalista.........

finale-zreb.png

U toku večeri će biti ažuriran treći post.

Još jednom, čestitke svim finalistima i srećno u finalu.

Nadam se da ste uživali u prezentaciji rezultata. Nažalost, ovo je takva situacija da.....ne možemo svi biti zadovoljni, ali trudio sam se da show bude dinamičan i kreativan te da budem profesionalan do kraja.

Ako je bilo grešaka, izvinjavam se, sinoć sam sastavio između 1 i 2 sata sna ali je prioritet bio da se ovaj deo odradi kako treba. Do sledećeg javljanja, sve vas pozdravljam.

Ja nisam očekivao prolazak. Prvobitno sam trebao ići sa skroz drugom pjesmom, ali izvođač ipak nije ispunjavao uslove. Svakako mi je drago što sam ovo poslao i htio sam da se pojavi u takmičenju i čuje, dakle nisam išao sa nekim očekivanjima, ali najvažnije mi je da mi se pjesma sviđa i da sam zadovoljan njome. S obzirom na žanr mislim da je uspjeh da uopšte ima bodove i da nije zadnje mjesto u polufinalu. Tako da moje "nezadovoljstvo" nije zbog mog samog plasmana, već zbog nekih pjesama za koje sam smatrao da su kvalitetne i onda izvisile od nekih drugih, ali dobro ja svakako moram da pauziram naredno izdanje.

Iskreno posle svih komentara što ovde na temi što na slušanju nisam bio optimističan za prolazak pesme koju sam poslao ali ipak je ušla u finale.

Zahvalnice svima koji su glasali idu posle finala.

Back