275. FSC - Commercial Break

Zaspala sa telefonom u ruci, probudila se i imam sta da vidim. Ja bolji djak- student necu biti nikad 😭. Ne radi se o tome da nesto treba da se uci, vec o licnom ukusu koji je nekompatibilan. Ipak jako sam zadovoljna sto su prosle rock pesme u prvom polufinalu, zao mi za Stranglerse koji su vazna punk grupa u istoriji popularne muzike, sa 23 pesme u top 40 u Great Brittain ali ko jos slusa punk danas jelte? šŸ˜‚ a inace Ry X je dobio Grammy-a 22. za najbolji Dance/Electronic Album. I u drugom polufinalu je ispalo par bas dobrih pesama ali navijamo i glasacemo za one kvalitetne koje su ostale.

Evo i rezultata pesama koje su, nažalost, večeras eliminisane:

Prvo polufinale

rezpf1.png
Definitivno najgora sezona u FSC Istoriji Libertanije, koketirao sam sa raznim žanrovima i ne mogu da verujem da opet nisam u finalu. 10 polufinala i 5 finala ove godine a bilo je 20 izdanja. Od toga 5 nisam uopÅ”te učestvovao, 1 top 10 rezultat. Pauzu od FSC-a neću uzeti ali razumem da je Stefanu potrebna, iskreno demotiviÅ”uće sam nastrojen Å”to se tiče FSC-a. Inače na MiloÅ”evom kao i na prethodnom izdanju Sivog moji prvi predlozi nisu mogli ići.

@Pokahontas hvala za ovo ā€œklistir duÅ”eā€ šŸ˜ Jordy Medina mi stoji dugo na spisku i neÅ”to je Å”to do sada nisam slao. Hvala na 45p svima nisam bio puno ispod crte.

Sramotno!
Angel na 39 poena, a pesme koje joj nisu ni do kolena, ma ni do nožnih prstiju u finalu.
Šta ste sluŔali? Jeste li nasumično glasali?
IspoÅ”tovaću MiloÅ”a i glasati, ali ovo je tragikomično.

Vidim veselo posle rezultata

Ja i dalje u soku sto sam prosla !

Izgleda da sam samo ja zadovoljan ispadanjem, al to je i bilo jasno kod te pesme da je fora za omanju grupu ljudi. šŸ˜‚
Hvala fenicama BBNO$, baŔ je iŔlo da bude Bebilendski predstavnik.
Glasamo danas posle posla.

I ja prosla nakon mini pauze od dva Ili tri ispadanja mada nisam znala sta mogu ocekivati, posebno sobzirom na veliki broj pesama po polufinalima, a i prethodnih puta sam imala sasvim solidne komentare. Kod rezultata mi je dobro jedino sto su u finalu pesme koje su dobile TOP3 poene od mene.

Last edited:
Ja proÅ”la. Izgleda da su ljudi posluÅ”ali pesmu celu. šŸ™ 12 iz prvog polufinala proÅ”lo, 12 iz drugog polufinala nije i to je Judas Priest i @Nije sve tako sivo . To mi je jedna od omiljenih pesama. Respect za to. UspeÅ”na prva i jedina godina za mene, ali kolo sreće se okreće?! Inače pesme na ovom izdanju mi stvarno nisu legle i to naravno nema veze sa @Milos-S koga pohvaljujem na dosadaÅ”njem radu i svemu!

Finale je dosta jače od polufinala. Isfiltriralo se fino.

brena-lepa-brena.gif

Prvi ispod crte?! JoÅ” jedno u mojoj kolekciji... Lepo, ali i ružno... Ali dobro, nismo bili dugo zvanično na toj poziciji 😁 Hvala svima na poenima za Kalandru šŸ’™šŸ˜‡

Moji glasovi za finale se nalaze kod creature, Å”to znači da i vi možete početi da dostavljate svoje glasove. Obzirom na doba godine u kojem se nalazimo, žao mi je Å”to, makar simbolično, ne mogu kao pravi Deda Mraz da svima podelim paketiće, a apsolutno ste svi zaslužili za predloge koje ste poslali. Međutim, moramo da ispoÅ”tujemo formu.

Glasanje će trajati do 22.12. 2024. u 11:00 h. I taman ćemo, kako se nedelja bude zavrÅ”ila, dobiti rasplet ovog izdanja a takođe ćemo staviti i zavesu na celokupnu sezonu. Uživajte!

Napokon finale! Ispali mi samo 3 i 8 Å”to je joÅ” jedan dokaz da sam muzički znalac! 🫓
Čestitke MiloŔu na uzbudljivoj priredbi, uživao sam.
Šteta za Ani mori nuse, drogirao sam se tom pesmom 2018-e 😌

Nećemo se folirati, ali kada smo videli spisak pesama za naÅ”e pf. očekivali smo finale! Jbg Å”to je tako, ali od ovoliko pesama koliko je prijavljeno dobre pesme mogu da se nabroje na prstima jedne, eventualno dve ruke.
MiloÅ”e odlična priredba, za moj ukus malčice sporo, ali bitan je kvalitet. 😃

Back