Survivor

Cuo sam puno pozitivnih stvari o njima ali nikad nisam stigao da gledam.

Ne znam da li neko gleda Amere trenutno, ali Rejčel je fenomenalna. Aplaudirali smo nakon poslednje epizode. Ne pamtim kad sam poslednji put ovako za nekog navijao.

Bukvalno bas ce biti smor ako ostane 4. (Jer ako ne ispadne tako, pobedice sigurno) i pobedice balkanac Sam (pisali smo mu na IG da ga pitamo dali je balkanac jer ima takvu facu rekao je da ne zna).

Ja planiram da gledam Australijski Survivor
(Ima epizoda na Jutjubu)a stao sam na 23. Američkoj sezoni, ne znam gde da nađem epizode, onaj google drive link sa svim epizodama mi je obrisan :(

Ja sam stao sa gledanjem na 23. sezoni, baš sam se prezasitio i ne planiram da nastavljam skorije. Čekam da mi se vrati želja za gledanjem. Ima do 40 sezone dosta još da se gleda, i aktuelna 45. Ako neko gleda neka kaže utiske, bez spojlera. Postaviću i leksikon ovde ali tek kada završim sezone da ne bih sebi spojlovao nešto nekim pitanjima :D
Godinu dana nisam gledao Survivor i svečano objavljujem da ponovo gledam. Zapravo je bilo ujedno prezasićenje i to što je taj google drive fajl bio obrisan preko kog sam gledao. A niti sam se dovoljno raspitao i skidao torente da bih gledao. Upravo gledam preko Stremio aplikacije koju imam na tv - u jedina mana je što baguje povremeno. Neverovatno mi je da je prošlo godinu dana i da sve vreme nisam ulazio da tražim kako mogu gledati, mnogo mi je nedostajalo. Sada definitivno cepam sezone do kraja. Koja je aktuelna trenutno? Video sam da je Petar objavio na storiju da je neka žena pobedila ali svakako ću odgledati sezonu xD

IMG_0825.webp

Kada završim sve sezone postaviću Survivor statistiku svoju koju vodim i Survivor leksikon pa možemo diskutovati. Nakon toga planiram gledanje Australijskog i Novo - zelandskog. Ako neko zna bolju varijantu gledanja a da nema bagova pišite. @Petar mi je preporučio nešto ali imam neki problem sa laptopom. Ovo je trenutno najbolja opcija.

Rejčel jedna od omiljenih pobednica. 😭 Ponovo smo dečko i ja aplaudirali, radovali se i doživljavali napade panike kad je edit u poslednjoj epizodi favorizovao Sema.

Trenutno gledam Filipine i toliko volim Lisu 🫠 Mada Abi ne mogu da podnesem tako mi je odbojna, ali mislim da će pobediti neki muškarac Malcom ili povratnik iz Australijske sezone.

Na 35 - oj sezoni sam gledanja US Survivora. Jedva čekam da podelim utiske generalno o sezonama ali čekam da ih završim sve. Najgora odluka koju sam doneo je bila da gledam od nazad, u tom trenutku 44 - 38 osim 40 - te koju namenski nisam odgledao. Ipak mnogo toga sam sebi spojlovao gledanjem u nazad i čačkanjem po wiki. Sigurno sam 7 spojlera imao unapred iako je bilo neplanirano. Ostalo mi je da odgledam 35,36,37,40 i tri sezone novije ere 45,46 i 47 ali nažalost pobednicu za poslednju sezonu znam jer sam video kod Petra na Instagramu 🤣 Svakako ću detaljnije komentare, recenzije i favorite postaviti kada završim sve a potom i napraviti Survivor leksikon da popunjavamo. Nakon US gledam Australijski a verovatno i 48 - u sezonu u real time - u. Planiram da gledam i Britanski i Novo - Zelandski ali polako, da završim ovo i malo saberem utiske. Mnogo sezona sam odgledao.

Neka osoba koja ima insajderske informacije na Twitteru kaže da je sve drugačije u odnosu na ranije 😀

Ako su promenili format bravo.

Ok, vidim sad, meksička licenca.

Last edited:
Aaaaa evo i ja vidim, predobro. A izgleda da se snimanje već završilo jer je voditelj na Instagramu stavio stori "Spontana priprema za povratak maminoj kuhinji".

Zanimljivije svakako od ovog dosadašnjeg, mislim na naš Survivor. I ta podela na Sprski i Hrvatski tim smara..

Daa a CG u našem, lol. Nadam se da će ubaciti ovaj format pritom kada se spajaju u timove i kada dođu u merge da nema podele na srpsko - hrvatski tim. Nisam detaljno čitao za Meksikance ali bacio sam pogled. A gde je ta objava sa tvitera gde spekulišu o formatu?

Back