Ja sigurno neću učestvovati na sledećem CSC.
?A koji ti to posao radis / si radio na ovom forumu?
Hvala Poky, divni pokloni, pogotovo dres i majica za izlazak u gradPohatan upućuje tople pozdrave Rolexu, republici sa kojom imamo tradicionalno dobre odnose. U 2025. želimo joj prosperitet i luksuz nalik njenom imenu i da joj se ispune sve želje!
View attachment 28256
čarape
View attachment 28257
tematski dres Čelzija
View attachment 28260
majica za izlazak u grad
View attachment 28261
Godišnja OnlyFans pretplata za osobu po izboru
?...i da radimo svoj posao kako treba...
Hvala puno @Stormy, baš prelepa asocijacija i ideja!Poklon od @Storm za @rintintin
Poklon za Rintintin
:
Griff je na cestitki, jer je nju dva puta slao na FSC-u i ujedno je zabelezio svoj najbolji rezultat s njom.
View attachment 28253
I jedna njena novija pesma koju je izvela kao gost (supporting act) na turneji Short n' Sweet Sabrine Carpenter, tako da na taj nacin povezujem nasa dva FSC artista.
I za kraj zelim da iskoristim priliku da pozovem Rintintin da se vrati kao redovan takmicar FSC-a sledece sezone!
Kad sam videla tvoje ime u inboxu uplašila sam se jer nisam znala ništa o tebi, ali kako sam krenula da istražujem kroz pesme koje si slao, zapravo sam shvatila da imamo dosta toga zajedničkog pa sam na kraju zapravo bila jako srećna i bio mi je užitak ovo uraditi.@Paučica svaka čast na trudu, hvala puno. Predivno.![]()