9. Christmas Song Contest

Ja sigurno neću učestvovati na sledećem CSC.
jako-sam-zalosna.png

@Stefix A koji ti to posao radis / si radio na ovom forumu?

Pohatan upućuje tople pozdrave Rolexu, republici sa kojom imamo tradicionalno dobre odnose. U 2025. želimo joj prosperitet i luksuz nalik njenom imenu i da joj se ispune sve želje!

čarape.webp

🇭🇷 čarape

dres čelzija.webp
tematski dres Čelzija 💙🤍

dušmanin.webp
majica za izlazak u grad

OF.webp

Godišnja OnlyFans pretplata za osobu po izboru

Poklon od @Storm za @rintintin

🎀Poklon za Rintintin🎀:

Griff je na cestitki, jer je nju dva puta slao na FSC-u i ujedno je zabelezio svoj najbolji rezultat s njom. 🥰

View attachment 28253

I jedna njena novija pesma koju je izvela kao gost (supporting act) na turneji Short n' Sweet Sabrine Carpenter, tako da na taj nacin povezujem nasa dva FSC artista. ✨

I za kraj zelim da iskoristim priliku da pozovem Rintintin da se vrati kao redovan takmicar FSC-a sledece sezone! 😄
Hvala puno @Stormy, baš prelepa asocijacija i ideja! 😊
I meni je Griff jedan od najdražih mi entrija (čak sam je kao izvođača i 2x slao), a i ova pesma u sklopu tvoje čestitke je jako fina. Lep vajb, kao i tvoj ✨
Srećni praznici i sve naj i tebi 🤗
(A za vraćanje na FSC, videćemo, malo me je prošao entuzijazam pa moguće da neću redovno, ali svakako okončavam pauzu, pa kad god mi bude legla tema i budem u moodu, vrlo rado! Evo za početak sam na CSC, a i bacih glasove za Reviju pobednika, baby steps lol)

@Paučica svaka čast na trudu, hvala puno. Predivno. ❤️
Kad sam videla tvoje ime u inboxu uplašila sam se jer nisam znala ništa o tebi, ali kako sam krenula da istražujem kroz pesme koje si slao, zapravo sam shvatila da imamo dosta toga zajedničkog pa sam na kraju zapravo bila jako srećna i bio mi je užitak ovo uraditi. ❤️

Back