Pa nisu. Gledaju samo stranu protestanata. Ja pokušavam da sagledam sve objektivno ali preko TV-a to je malo teže. Svaka stanica spinuje svoju neku priču.Gledam prenos protesta N1, nisam ih gledao odavno, kao ni TV generalno. Oni ne da nisu objektivni, nego maltene učestvuju u protestu. Šteta, bilo je dosta potencijala na početku njihovog rada.
Bukvalno su postali opozicioni Informer.Gledam prenos protesta N1, nisam ih gledao odavno, kao ni TV generalno. Oni ne da nisu objektivni, nego maltene učestvuju u protestu. Šteta, bilo je dosta potencijala na početku njihovog rada.
Jasno je da su neobjektivni, ali dobro je da postoji bar neka kontrateza propagandistima iz SNS "medija".Gledam prenos protesta N1, nisam ih gledao odavno, kao ni TV generalno. Oni ne da nisu objektivni, nego maltene učestvuju u protestu. Šteta, bilo je dosta potencijala na početku njihovog rada.
Suviše optimistično. Žilavo je sns zlo.Kraj je svakako blizu. Nazire se. Svemu dođe kraj pa i njima. Svako zlo dotraje pa i ovo. Prošao im je rok trajanja odavno.
Mene više zanima kako ćemo dalje? I nadam se da zaista da će budućnost biti bolja i lepša. Večiti optimista u meni mi govori da ima nade za to.
Hvala studentima koji su probudili ovaj uspavani narod. Trebalo nam je ovo!
Evo kaže predsednik Republike Srbije da je RTS postao zamena za N1.
Najsnažnije će se boriti protiv Vojvodine Republike.![]()
Koji poremećenik.Evo kaže predsednik Republike Srbije da je RTS postao zamena za N1.
Džabe kada je njegova reč bukvalno 11. Božija zapovest za jedno milion i po osoba u Srbiji. Tužno ali istinito.Ja apsolutno nemam snage da ga slušam. Gadi mi se, u svakom mogućem smislu te reči.