rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ljudi, ja ću morati da razočaram, ali ne verujem da će se skoro neko kao Konstrakta(u smislu potencijala) pojaviti, a sve i da se pojavi nešto slično, već je viđeno, i više nije interesantno. Bojim se da je s ovim što imamo ovo naš maksimalni domet, i da neće biti promena na bolje barem još onoliko koliko smo do sad čekali na ovakav rezultat

Ok, recimo da žiri gotivi dobar vokal, zašto onda nismo dobro prolazili kod žirija kad smo slali Sanju Vučić ili Nevenu? Mislim nemojte da me shvatite pogrešno, ali ja stvarno ne vidim šta mi možemo da pošaljemo a da budemo u top 10 kod žirija i da imamo neku šansu za pobedu.

Mislim nemojte da me shvatite pogrešno, ali ja stvarno ne vidim šta mi možemo da pošaljemo a da budemo u top 10 kod žirija i da imamo neku šansu za pobedu.
Pesmu koja ima modernu zapadnjacku produkciju.

Oni takve balade vole i nagradjuju.

Nemam spisak zelja jer da je bilo foruma 2006e svi bi pisali da treba 2007e slati Anu Nikolic ili Flamingose, niko se ne bi ni setio Marije koja je vec bila na Beoviziji i bila flop.

Isto tako prosle godine se niko nije setio da treba poslati pevacicu Zemlje gruva koja je osvojila neki levi plasman na Beoviziji pre 500 godina. Da je to neko nakon Hurricane napisao rekao bih da potraži pomoc lekara ili farmaceuta i da necemo da šaljemo podrumaru

Znaci sledece godine bukvalno moze svasta da se desi.

Ja se samo plasim da se sada nasi popularni izvodjaci ne razocaraju, i kazu ma to je politicko takmicenje mi nemamo nikakve sanse tamo da pobedimo i da dignu ruke od Evrovizije, da se ne prijave. Jer njima je pre svega ponos najbitniji. Gde oni da budu 6. , 7. i tako. Pricam o najpopularnijim izvodjacima kod nas.

Pesmu koja ima modernu zapadnjacku produkciju.
Al ko bi to kod nas napravio, a onda i izveo? Naše balade em što ih retko uopšte ima, em su uglavnom ili treši ili vrlo lokalnog karaktera 😕
Pre će da se desi nešto novo polupano i fenomen, nego nešto što bi odgovaralo žiriju u tim moderna balada parametrima.

A neee... moje želje nisu u kontekstu da neko od njih mora da pobedi... Neka pobedi onaj ko će da ostavi utisak kao Konstry... Zelje su u kontekstu PZE kao velesile😁

Ok, recimo da žiri gotivi dobar vokal, zašto onda nismo dobro prolazili kod žirija kad smo slali Sanju Vučić ili Nevenu? Mislim nemojte da me shvatite pogrešno, ali ja stvarno ne vidim šta mi možemo da pošaljemo a da budemo u top 10 kod žirija i da imamo neku šansu za pobedu.
Zato što nije samo u dobrom vokalu poenta, to hoću da kažem. Ovih 47 poena što smo dobili sinoć od ne-exYu zemalja je bilo ili zbog poruke pesme ili zbog samog nastupa, vokale sigurno nisu ocenjivali kod nas jer ih i nema bogznakoliko. Sanja i Nevena su bile klasične balade, ništa naročito novo i ekstravagantno kao kod Konstrakte.

Definitivno treba eksperimentisati, a ne da idemo u raspoloženje tipa "jao nikada nećemo biti ovakvi više, ovo nam je maksimum, žiri nas urnisao". Hajde da isprobavamo nove stvari, da napravimo mix. Konstrakta nam je pokazala put, naše je da ga pratimo.

PZE2023 će biti ekstremno zanimljiv. Nadam se da će se ljudi usuditi da iskoče iz šablona koji se oslanja na dijasporu i ex-YU glasove za tamo neko 15. mesto. Apetiti su sigurno porasli nakon sinoćnjeg finala.

Ja stavarno ne mogu da verujem da smo mi TOP 5 na ESC a da vi i dalje nesto kmecite.

Ovakva pesma nikada nece imati veliku podrsku zirija, bukvalno smo prosli kao Ukrajina prosle godine koju je isto ziri svukao na neko nize mesto

Mene baš briga za 5. mesto na ESC, Konstrakta je pobedila po mnogo čemu.

- Najunikatniji nastup
- Gotovo pa najveći hajp na ESC
- Marcel Bezencon nagrada
- Ogromna popularnost Evrovizije u Srbiji koju čak ni ukrajinska pobeda neće spustiti na nivo ranijih godina

Kao sto sam napisao pre ESC, Hurricane su vaskrsle ESC u Srbiji a Konstrakta Srbiju na ESC.

Da vam je neko rekao kad je pobedila na PZE da ce biti TOP 5 ne bi verovali.

Ja sam mislio best case scenario kao Maniza iz Rusije

Moj predlog za svečano otvaranje ESC-a u Ukrajini 2023 ! 🤝🏆
Predsednik Zelenski penisom svira klavir ! 😂
Mojih 12 poena Ukrajini u tom slučaju! 🤠

Back