Pa onda i svima ostalima oduzmi komsije i tradicionalne glasoveTo 11. mesto smo dobili zbog komsija, inace opet bi bili tamo 19ti 20ti
Pa nije bas tako, bez komsija bismo bili 13. a kad oduzmes i ostalima glasove komsija opet bi bili verovatno oko 11.To 11. mesto smo dobili zbog komsija, inace opet bi bili tamo 19ti 20ti
Pesmu koja ima modernu zapadnjacku produkciju.Mislim nemojte da me shvatite pogrešno, ali ja stvarno ne vidim šta mi možemo da pošaljemo a da budemo u top 10 kod žirija i da imamo neku šansu za pobedu.
Al ko bi to kod nas napravio, a onda i izveo? Naše balade em što ih retko uopšte ima, em su uglavnom ili treši ili vrlo lokalnog karakteraPesmu koja ima modernu zapadnjacku produkciju.
Zato što nije samo u dobrom vokalu poenta, to hoću da kažem. Ovih 47 poena što smo dobili sinoć od ne-exYu zemalja je bilo ili zbog poruke pesme ili zbog samog nastupa, vokale sigurno nisu ocenjivali kod nas jer ih i nema bogznakoliko. Sanja i Nevena su bile klasične balade, ništa naročito novo i ekstravagantno kao kod Konstrakte.Ok, recimo da žiri gotivi dobar vokal, zašto onda nismo dobro prolazili kod žirija kad smo slali Sanju Vučić ili Nevenu? Mislim nemojte da me shvatite pogrešno, ali ja stvarno ne vidim šta mi možemo da pošaljemo a da budemo u top 10 kod žirija i da imamo neku šansu za pobedu.
Ove godine smo mogli poslati Svetog Petra ne bi pobedili, ovogodišnje izdanje ESC-a je posebna situacija.I ajde da nas je ziri bog zna kako ostetio.
Mogli smo dobiti 100 poena vise od zirija opet bi bili peti
Pa možda i ne bi jer bi tih 100 poena onda nekome bilo oduzeto, i možda bi to hipotetički bilo baš nekima iznad nas.I ajde da nas je ziri bog zna kako ostetio.
Mogli smo dobiti 100 poena vise od zirija opet bi bili peti