Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Zaista ne mogu vjerovati da će Zorja imati tu haljinu od 7 m. Ako pjevaš "već viđenu" pjesmu onda trebaš da prirediš neviđen nastup.
(Nije hejt samo mi nije jasno kopiranje Jelene Tomašević iz 2008.)

Plus su Sara + Coby, Angellina pevali za NG u Bg 🤣

Pa da mislim sve je to lepo kao neka pobedi najbolja pesma, koja me bude radila i u paketu u srce dotakla E TA JE za tu ću da glasam, ali šira publika bi tako funkcionisala jedino kad bi ovo bio u potpunosti festival anonimusa.

Ovde imamo Acu Lukasa kao zvezdetinu, Saru i Angellinu kao zvezde novije generacije, Zorju kao istaknuti talenat iz ZG takmičenja i ratnicu društvenih mreža, i takođe Gocu, Anu Stanić, Tijanu Dapčević kao nekakva kolika god starija imena koja vuku za sobom nekakvu koliku god publiku, zato ih je RTS i stavio u priču. Pa čak i Mariju Mikić koja se donekle profilisala kao neko omanje novije ime.

I dosta ljudi, a posebno u Srbiji, nisu baš skloni da onako idealno i objektivno odvajaju pesmu od izvođača, bukvalno će da razmatraju KOGA poslati na Evroviziju, a ne koju pesmu.

Pa ziri je uveden da sredi opsesivne fanove, ali glasa za paket i ima svog favorita RTS uvek
Ja samo navela gde je ko bio, zbog Rts favorita 🤣
A kakva haljina od 7m, ja mislila kao kod Eline a Zorja misli na duzini 🤣 svakako ce da ima nastup sa back vokalima, pogotovo ako Sanju dovede

Ma RTS da zeli da Zorja pobedi ne bi joj uvalili onako los redni broj. Samo se nadam da nece bas očigledno muljati, tipa da joj ziri da fazon dva poena ili jos gore nulu.

Iako navijam za Saru zeleo bih da nema neke senke namestaljke.

Tako je ziri 2020. godine Andriji Jo koji je bio drugi favorit, zlu ne trebalo, dao samo jedan. Na kazem da je pokidao, ali pesma je bila sasvim solidna a na toj Beoviziji su vokalno HRC bile mess.

Bilo je popularno tada hejtovati Andriju Jo pa se niko previse nije bunio, ali samo jedan?

Tako da ako zele da nameste Sari moze Zorja da dobije tretman OT benda i dobije tipa 4 od zirija.

Pa ziri je uveden da sredi opsesivne fanove, ali glasa za paket i ima svog favorita RTS uvek
Ja samo navela gde je ko bio, zbog Rts favorita 🤣
Jasno jasno, ja se slažem i za to za NG da ima uticaja nekog sigurno, a kamoli da nemaju uticaja uobičajene RTS preferencije, nego nastavih posle dalje da filozofiram 😅

Tako je ziri 2020. godine Andriji Jo koji je bio drugi favorit, zlu ne trebalo, dao samo jedan. Na kazem da je pokidao, ali pesma je bila sasvim solidna a na toj Beoviziji su vokalno HRC bile mess.

Bilo je popularno tada hejtovati Andriju Jo pa se niko previse nije bunio, ali samo jedan?

Tako da ako zele da nameste Sari moze Zorja da dobije tretman OT benda i dobije tipa 4 od zirija.
Istina, Andrija Jo je svakako bio vokalni mess, ali i HRC nisu blistale vokalno ni pod razno.

Ja verujem da će sitnijeg nameštanja i podvaljivanja da bude, ali verovatno ne baš sad do tog nivoa da Zorji i Lukasu (sa kvalitetnim numerama za RTS pojmove) žiri zavali manje od 5-6 bodova.

Nego, kako će sad Andrija Jo da se oduži Goci što ga je spremala preprošle godine? Možda joj bude groupie u bekstejdžu? 🤣

Dragog ti boga kakvu su jeftinoću Hurricane tad servirale na Beoviziji, neki dan sam ponovo pogledao nastup. Sreća pa su se glacnule za sljedeću godinu. Ali njih generalna publika baš voli, mogu doći kakve god. Zato su i postale velike zvijezde brzo. Saru hmm, baš i ne... Al trebala bi u ovakvoj konkurenciji skupiti dovoljno da bude barem treća na tvt.

Status
Not open for further replies.
Back