Ja bi voleo binu tipa ovogodišnjeg UMK- a.
Evo kako čak i ucesnik festivala moze korektno da prenese utiske a ne prekrsi nikakav usmeni ili pismeni dogovor sa RTS a nas ovde ubedju pojedinci da godinama nista kao ne smeju da kazu.Hej ljudi, da se javim sa sveže prve probe!
Jao, nije lako, zaista...neki od nas prvi put imaju in ear i mikrofon, tako da je baš izazovno, ali posle nekoliko ponavljanja, mislim da smo zvučale poprilično dobro za prvi put. Moram pohvaliti RTS, jako profesionalno i svi su jako prijatni, stvarno baš lep odnos njih prema nama. Ne smem previše da otkrivam, ali bina je velika i ogromni su led ekrani, i dalje mi je favorit 2022, definitivno, ali videćemo kako će to u izlazu biti. Sve u svemu, sad već dobijam taj osećaj organizacije i stvarno toliko posla ima, ovo je baš ozbiljan projekat. Završen nam je "rekvizit", zadovoljne smo, ima tu promena koju su nam sugerisali i koje ćemo učiniti, ali eto današnja proba nam je mnogo značila. Za koji dan imamo novu, e tu kreće prava priča i borba za svaki kadar hahaah
Videla sam i Iskaz, jako zanimljiva grafikaa Kalina peva, ubija!
Odoh da slušam "jer još trava nije nikla, tamo gde je stala moja štikla!"
Pusa!![]()
U kom se to klubu pušta pesma Tropica, da znam gde da ne idem.Bravo za fantasticni Tropico bend. Slusala sam njihovo gostovanje na K1 oni spremaju spektakl na sceni. Kazu da ce nastup oduseviti sve koji su ih kritikovali kada je pesma izasla. Imaju ogroman broj pregleda na youtube i striming platformama i pesma je vec pocela da se vrti po klubovima.
Nisi razumeo šta hoću da kažem. Nije se odnosilo na uređenje foruma.@omikron Ne mogu da zalazim u to, nisam izvođač i ne znam kakav tačno ugovor/dogovor imaju, ali nekakav definitivno da.Izvođači mogu da prenesu ovde utiske, to su njihovi lični, a i valjda znaju šta mogu, a šta ne, dok prenošenje informacija od nekih ljudi sa strane, uključujući društvene mreže, ili nekakve screenshotove privatnih prepiski, bez obzira od koga su, nije prihvatljivo na forumu. Dakle, stvari su vrlo jednostavne. Ako se izvođači priključe diskusijama na forumu ili se oni, ili pak odgovorni ljudi iz ogranizacije, oglase javno za medije ili na njihovim zvaničnim profilima, onda je u redu to preneti i ovde. Sve drugo potencijalno može biti problem.