Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ako bude na foru modne piste, baš me zanima kako će to izgledati u tom RTS-ovom podrumu. I ukoliko zaista bude takav oblik, stvarno bi bilo lepo da stave publiku sa leve i desne strane, inače će izgledati prazno.

Ne može toliko u pistu da se razvuče, ali može da ima taj oblik donekle I eventualno sličan takav na plafonu da isprati liniju. I još nekoliko zakrivljenih ekrana oko tog na plafonu. I naravno, džinovske ekrane u pozadini.

Bravo za fantasticni Tropico bend. Slusala sam njihovo gostovanje na K1 oni spremaju spektakl na sceni. Kazu da ce nastup oduseviti sve koji su ih kritikovali kada je pesma izasla. Imaju ogroman broj pregleda na youtube i striming platformama i pesma je vec pocela da se vrti po klubovima.

@Miloš
Hej ljudi, da se javim sa sveže prve probe! :love:
Jao, nije lako, zaista...neki od nas prvi put imaju in ear i mikrofon, tako da je baš izazovno, ali posle nekoliko ponavljanja, mislim da smo zvučale poprilično dobro za prvi put. Moram pohvaliti RTS, jako profesionalno i svi su jako prijatni, stvarno baš lep odnos njih prema nama. Ne smem previše da otkrivam, ali bina je velika i ogromni su led ekrani, i dalje mi je favorit 2022, definitivno, ali videćemo kako će to u izlazu biti. Sve u svemu, sad već dobijam taj osećaj organizacije i stvarno toliko posla ima, ovo je baš ozbiljan projekat. Završen nam je "rekvizit", zadovoljne smo, ima tu promena koju su nam sugerisali i koje ćemo učiniti, ali eto današnja proba nam je mnogo značila. Za koji dan imamo novu, e tu kreće prava priča i borba za svaki kadar hahaah

Videla sam i Iskaz, jako zanimljiva grafika :love: a Kalina peva, ubija!

Odoh da slušam "jer još trava nije nikla, tamo gde je stala moja štikla!"

Pusa!😗
Evo kako čak i ucesnik festivala moze korektno da prenese utiske a ne prekrsi nikakav usmeni ili pismeni dogovor sa RTS a nas ovde ubedju pojedinci da godinama nista kao ne smeju da kazu. 😌

Bravo za fantasticni Tropico bend. Slusala sam njihovo gostovanje na K1 oni spremaju spektakl na sceni. Kazu da ce nastup oduseviti sve koji su ih kritikovali kada je pesma izasla. Imaju ogroman broj pregleda na youtube i striming platformama i pesma je vec pocela da se vrti po klubovima.
U kom se to klubu pušta pesma Tropica, da znam gde da ne idem.

@omikron Ne mogu da zalazim u to, nisam izvođač i ne znam kakav tačno ugovor/dogovor imaju, ali nekakav definitivno da. :) Izvođači mogu da prenesu ovde utiske, to su njihovi lični, a i valjda znaju šta mogu, a šta ne, dok prenošenje informacija od nekih ljudi sa strane, uključujući društvene mreže, ili nekakve screenshotove privatnih prepiski, bez obzira od koga su, nije prihvatljivo na forumu. Dakle, stvari su vrlo jednostavne. Ako se izvođači priključe diskusijama na forumu ili se oni, ili pak odgovorni ljudi iz ogranizacije, oglase javno za medije ili na njihovim zvaničnim profilima, onda je u redu to preneti i ovde. Sve drugo potencijalno može biti problem.​

@omikron Ne mogu da zalazim u to, nisam izvođač i ne znam kakav tačno ugovor/dogovor imaju, ali nekakav definitivno da. :) Izvođači mogu da prenesu ovde utiske, to su njihovi lični, a i valjda znaju šta mogu, a šta ne, dok prenošenje informacija od nekih ljudi sa strane, uključujući društvene mreže, ili nekakve screenshotove privatnih prepiski, bez obzira od koga su, nije prihvatljivo na forumu. Dakle, stvari su vrlo jednostavne. Ako se izvođači priključe diskusijama na forumu ili se oni, ili pak odgovorni ljudi iz ogranizacije, oglase javno za medije ili na njihovim zvaničnim profilima, onda je u redu to preneti i ovde. Sve drugo potencijalno može biti problem.​
Nisi razumeo šta hoću da kažem. Nije se odnosilo na uređenje foruma.

Ne znam ja u kojim klubovima, ja prenosim njihove reci. Pesma je lagana pa verovatno u toku neke zurke kada se svi opuste didzej malo presece sa ljubavnom pesmom.

@omikron Šta očekuješ da ti odgovorim ili kako da razumem? Ne mogu da potvrdim da li se nečim krši neki dogovor ili ugovor, ako ne znam kako tačno glasi. Meni lično zvuči to korektno, kao i kada npr. Maja kaže detalje svoje koreografije ili nastupa, ako ih ona lično saopšti javnosti, ali nije u redu, ako npr. Pera, Mika, Žika, dobiju privatnim kanalima neku informaciju, makar i direktno od izvođača, da je proslede ovde, a dešavalo se prethodnih godina. Ono što je ideja kada je forum u pitanju, jeste da funkcionišemo i u interesu organizatora i fanova, te da se ne širi ono što nije iz zvaničnih izvora, a kako bi na kraju svima bilo zanimljivije da gledaju prenos i da ih ponešto iznenadi. Slično važi i za Evroviziju, iako se tekstualno može preneti, neretko ljudi dele i snimke iz onlajn pres centra, ili drugog izvora, poput satelita, što nije dopušteno, i onda ljudi sve unapred znaju, pa ne mora ni da gledaju prenos. Ok je zagolicati maštu, ali ne i prenositi nešto što je možda nekom rečeno u poverenju.

E sad, što se tiče izvođača, možda je samo njihova stvar da li će da podele info da li je scena velika, zanimljiva, šta već. To u suštini nije neko značajnije otkrivanje detalja.​

I posle ovoga će se naći ljudi koji će braniti tu bolesnicu i pričati kako se promenila. Doslovno je napravila 20 lažnih profila po tviteru, instagramu, raznim forumima i pljuje ostale učesnike. Evo sad i u emisiji nameće sebe, a druge pokušava da spusti. U 2025. godini je ljudima zanimljivo što je neko lud 🤡

Status
Not open for further replies.
Back