Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Što se tiče prvog polufinala, drago mi je da je Iskaz bio na nivou (moglo je to i bolje ali zadovoljan sam), biće od mene glasova i u finalu. Filari je bio vrlo upečatljiv, izvukao je maksimum iz svoje pesme. I dalje, doduše, stoji činjenica da je ovo njegov najslabiji pokušaj tako da u finalu teško da može da se nada nečemu konkretnijem. Haremke su se takođe izdvojile i mislim da mogu da pomrse konce glavnim favoritima. Pesma se neće svakome svideti ali imaju kompletan paket.

Od ostalih takmičara, izdvojio se još i Tropico ali u negativnom smislu. Ovo je bio težak cringe u svakom smislu te reči i nije mi jasno ko je ovde bio ciljna publika i šta su pisci hteli da kažu. Isto to važi i za Natašu Kojić, ali za razliku od Tropica, nje mi je iskreno i žao. Može se reći da je imala određeni potencijal pre 20-ak godina a sada je jednostavno izgubljena u prostoru i vremenu. Nakon 10 sekundi je već bilo jasno da ispada.

Nadam se da svakako boljem drugom polufinalu.

Ma sve te zarazne pesme flopnu na kraju. Mislim da se dzabe trude i druge zemlje ove godine sa takvim pesmama, nmg da budu svi Karija.
Eventualno jedna bude u top deset, i to je to.

Mimi bi bila samo jos jedna od mnogih. 😒

Ma sve te zarazne pesme flopnu na kraju. Mislim da se dzabe trude i druge zemlje ove godine sa takvim pesmama, nmg da budu svi Karija.
Eventualno jedna bude u top deset, i to je to.

Mimi bi bila samo jos jedna od mnogih. 😒
Koga onda poslati? Niskolićku?

Da li je zaista neko nekada napisao da bi Mimi osvojila 200 poena na televotingu ili samo pokušavate da to upotrebite kao neki argument?
Mimi bi realno osvojila sličan broj bodova kao Hurricane, znači isključivo od zemalja gde imamo dijasporu i to je to. Od žirija jednocifren broj bodova i ćao.

Svaka čast promociji pesama i umetnika ali je ovo ove godine malo izgubilo smisla.
Vratiti se na samo jedno finale sa 8 do max 10 pesama.

Što je čak i RTS zaboravio na mučene Vampire, pa je snimak njihovog nastupa objavljen tek pre 2h 😭
To ipak nije fer... nisu dugo na sceni, ali su 90ih bili velike zvezde i lepo je da su ponovo aktivni...

• Like
Reactions: FFM
Da, čitam baš Leksijev post i mislim se kakvo vešto prodavanje ličnog ukusa i mišljenja kao zdravorazumskog i racionalnog razmišljanja :D
Nemam potrebe da bilo kome namećem ili prodajem lično mišljenje kako kažeš već ga samo iznosim iz svog ugla, odrasli smo svi i imamo svoja mišljenja formirana pa i muzičke ukuse.

Kuka se ovde već 2 godine da i u zdravim okolnostima Srbija nema intersovanje za svog predstavnika a nakon Konstrakte!
To je isto fakat ili opet nametanje ličnog mišljenja? Pritom i Luka i Teya su mi bili favoriti. 😊

Bojana i David, uz Mimi PRVI favoriti po objavi pesama, ne stidim se da priznam, ali nakon polufinala sinoć su mi bi preloši u svakom segmentu i nisu mi realno ni u trci za Top 3 kod nas a kamo li za ESC. 😃
Pesma ima potencijal ali džabe kad nastup ne valja!!! Dakle, otpali su mi kao Top favoriti iz trke za Bazel. Krivo, ne krivo, priznajem sebi da to nije valjalo iako me boli. Šta tu nije jasno, namećem mišljenje, botujem protiv njih dvoje sad ili sagledavam samo iz svog ugla...

Ne razapinjem nikog ko Mimi ovde ne voli kao ni TŽ a ima ih koji to danima potenciraju pa ih niko ne proziva a ne prozivam ih ni ja, njihovo pravo i neka ga iznose, ne vole ljudi Turbo žurku i šta ja tu mogu ! @joker 92, tu si ali te volim.😅

Večeras će nam svima biti sve mnogo jasnije i neka pobedi najbolji paket u petak. Ljubav ❤️ i kiss, kiss, kiss dragi Doktoreee 😉😁

Back