Da, čitam baš Leksijev post i mislim se kakvo vešto prodavanje ličnog ukusa i mišljenja kao zdravorazumskog i racionalnog razmišljanja
Nemam potrebe da bilo kome namećem ili prodajem lično mišljenje kako kažeš već ga samo iznosim iz svog ugla, odrasli smo svi i imamo svoja mišljenja formirana pa i muzičke ukuse.
Kuka se ovde već 2 godine da i u zdravim okolnostima Srbija nema intersovanje za svog predstavnika a nakon Konstrakte!
To je isto fakat ili opet nametanje ličnog mišljenja? Pritom i Luka i Teya su mi bili favoriti.
Bojana i David, uz Mimi PRVI favoriti po objavi pesama, ne stidim se da priznam, ali nakon polufinala sinoć su mi bi preloši u svakom segmentu i nisu mi realno ni u trci za Top 3 kod nas a kamo li za ESC.

Pesma ima potencijal ali džabe kad nastup ne valja!!! Dakle, otpali su mi kao Top favoriti iz trke za Bazel. Krivo, ne krivo, priznajem sebi da to nije valjalo iako me boli. Šta tu nije jasno, namećem mišljenje, botujem protiv njih dvoje sad ili sagledavam samo iz svog ugla...
Ne razapinjem nikog ko Mimi ovde ne voli kao ni TŽ a ima ih koji to danima potenciraju pa ih niko ne proziva a ne prozivam ih ni ja, njihovo pravo i neka ga iznose, ne vole ljudi Turbo žurku i šta ja tu mogu ! @joker 92, tu si ali te volim.
Večeras će nam svima biti sve mnogo jasnije i neka pobedi najbolji paket u petak. Ljubav

i kiss, kiss, kiss dragi Doktoreee