rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Danska je karakteristična uglavnom po dijaspori bosanskih muslimana i Sandžaklija a Srba jako malo ima tamo, većinom su odlazili u Norvešku i Švedsku... Doduše, nema naših ljudi nešto mnogo ni u Finskoj (o Islandu tek da ne govorim) ali je činjenica da nam je Danska najmanje naklonjena od svih skandinavskih država po pitanju dodjele poena, čak je i Deen dobio više od Željka kod njih lol. Isto da se ne lažemo, ova 2 poena na televotingu iz Letonije su dobrim dijelom zasluga tamošnjih Rusa koji su mnogobrojni, mada je svakako lijepo vidjeti da smo nešto od te zemlje konačno ućarili po prvi put od ''Molitve'' a takođe i od Litvanije čiji se žiri zeznuo pa nam dao 1 ali vrijedan. :p Kada je riječ o Estoniji, mi njima u ukupnom zbiru dali najviše od svih zemalja (10 od žirija i čak 6 od publike) što mi je baš drago jer mi je pjesma bila jedan od favorita a oni ispadoše papci koji nas zakucaše na dno, istu smo situaciju imali i prošle godine sa Italijom - naš žiri njima 10 u finalu a oni nas na posljednje mjesto... Kako god, drago mi je što smo oborili rekord po broju zemalja od kojih smo dobili poene u finalnoj večeri - Mariji 5 zemalja nije bilo dalo ništa a Konstrakti svega 4 (Danska, Estonija, Moldavija i Ukrajina), pri tom smo i kod njih baš bili blizu na televotingu da dobijemo po poen (u Danskoj na 11-om dok u Estoniji, Litvaniji i Moldaviji na 12-om mjestu).
Nego, fascinantno mi je da smo u polufinalu nagrađeni sa 12-icom od publike iz čak 8 zemalja (Australija, Gruzija, Kipar, Malta, San Marino, Sjeverna Makedonija, Crna Gora i Češka), lijep gest od Rumunije za 10, Izraela za 8 i Poljske za 7 poena... Sa druge strane - u finalu nas ispoštovaše Bugarska i Češka sa fenomenalnih 10, Grčka i San Marino sa 8, Izrael, Kipar i Rumunija sa 7, po 6 iz Azerbejdžana i Jermenije, Portugal 5 - impresivni rezultati zaista!
Stvarno naklon do poda za ovaj zadivljujući uspjeh, pa od ovoliko zemalja i ovolike poenčine nismo dobijali ni sa Marijom, Jelenom i Željkom, izgleda da je pjesma baš lijepo prošla u Australiji a vjerovatno se i naša dijaspora mobilisala za glasanje kao nikada do sada pa se i njihov žiri odlučio da ''odriješi kesu''... Toliki poeni od njih su mi možda i najveće prijatno iznenađenje ove godine a eventualno ostaje žal što i kod žirija ne prebacismo preko 100 ali biće i to jedne godine!
 
Zamislite ovo na evrovizjskoj sceni, baš sa ovim stajlingom.. 🤣🤣🤣 HIT!


Morali bi da idu subtitles sa različitim voćem na engleskom, da se razume text i kompleksan stajling. 🤣🤣
 
Nemojte da se sprdate sa ovim.....ovo nije ni za sabacki vasar, a ne za Evroviziju.
 
  • Haha
Reactions: Mrm
Predstavnici Metalca su danas zajedno sa Konstraktom uručili novac organizaciji Nurdor (nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka) koji je prikupljen od prodaje 500 setova lavora i bokala. Jer deca moraju biti zdrava! :love:

MT2deiQ.jpg
 
Neko je ovde napisao kako ne veruje da sudbina Miroslava Ničića nije bila barem delimično inspiracija, a da verovatno nisu hteli to da priznaju...




Danas sam videla ovo, i stvarno mislim da nisu hteli neko medijsko sažaljenje koje bi odvuklo fokus sa drugih poruka pesme ICS...

Mada sve ovo verovatno jeste barem delimično inspiracija za suočavanje sa smrću u Nobl i za pitanja o zdravlju u ICS, a indirektno možda čak i za Mekano (obzirom da nam svakodnevni život prolazi u potrošnji i mekanom, a najvažnijih stvari se onda setimo kad je već kasno)...
 
Najbolja parodija 🤣🤣🤣
Verovatno neko vec postavljao al’ ko nije čuo, ismejaće se slatko 😂🤝
 
  • Like
Reactions: Mrm

Žao joj je što je 2016. izabrala Donu umesto jedne druge pesme.
 
Last edited:
Konstrakta u "Nedjeljom u 2" na HRT-u, 29. maja

Koja li je tajna Ane Đurić Konstrakte, koja li je tajna? Na to pitanje u ovonedeljnoj emisiji "Nedjeljom u 2" na HRT 1 pokušaće odgovoriti sama autorica i pevačica koja je svojim evrovizijskim nastupom zaintrigirala dobar deo Evrope. Hrvatskih 12 bodova, narodnjaci, cajke, umetnost koja ne poznaje granice neke su od tema emisije.

U novoj emisiji "Nedjeljom u 3", samo na društvenim mrežama, gošća emisije odgovaraće na pitanja koja će gledaoci tokom nedelje moći postaviti na Facebook stranici emisije.​

5UFpc5R.jpg

 
Žao joj je što je 2016. izabrala Donu umesto jedne druge pesme.
Sama pala, sama se ubila. Ko god joj je je klimnuo glavom na tu pesmu i rekao joj da je iole kompetitivna joj je teški neprijatelj.
 
  • Like
Reactions: Mrm
Dajković je napravio u kampanji za izbore u Podgorici parodiju Konstrakte - "Corpore sano".. 😂😂

 
Previše neki zloupotrebljavaju lik Konstrakte, a sumnjam i da imaju dozvolu da koriste pesmu za izbornu kampanju.
 
Ali carski je odrađeno, moram da kažem.. 😂😂

Na putevima rupa, nije dobra, nije lijepa.. 🤓
 
Back
Top