Gospodin za klavirom i gitarom.A jel zna neko ko je osoba Alagić u našem žiriju ove godine, stoji samo prezime Alagić, bez imena..![]()
Gospodin za klavirom i gitarom.A jel zna neko ko je osoba Alagić u našem žiriju ove godine, stoji samo prezime Alagić, bez imena..![]()
Mogao je malo Alagić više dati Portugalu. Stavio ga je na 17. mesto u finalu..Dušan Alagić, plavi onaj sa cvikama, kompozitor i instrumentalista, radio je i sa Tijanom Bogićević i sa Marijom Šerifović, i mnogima drugima, bio je jedne godine i u žiriju za Tvoje lice zvuči poznato.
Jeste CG je stavio na prvo mestu u polufinalu..Alagić je bio i sa Nevenom.
Srđan Marjanović je vjerovatno stavio Crnu Goru na 1. mjestu.On je na Jugoviziji 80ih predstavljao TV Titograd.
I ja mislim da bi ona bila dobar izbor ali zavisi sa kojom pesnom. Nesto kao Replay ili Behute.Inače, kao neki idealan spoj mejnstrima i alternative vidim Senidu, ali vrlo lako može ostati neshvaćeno, jer činjenica je da njen stil ne leži svima.
Kakva budalština, čemu onda služi to, kad ne znam ko je kako glasao?Članovi žirija nisu dati tačnim redosledom
Jel Senidah ima naše državljanstvo?Inače, kao neki idealan spoj mejnstrima i alternative vidim Senidu, ali vrlo lako može ostati neshvaćeno, jer činjenica je da njen stil ne leži svima.
Kakva budalština, čemu onda služi to, kad ne znam ko je kako glasao?![]()
Mora izvođač. I mora na jeziku koji je u službenoj upotrebi u Srbiji.Je l' mora po propozicijama da se bude državljanin da bi se učestvovalo na PZE, ili mogu i stranci?