Na stranu šta je lični doživljaj pesme a time i kategorizacije iste, Salvador jeste servirao emociju koja je iza kulusa bila debelo pokrivena patetikom o bolesti istog.
Uz to reći da je ,,Mila" samo zanatski sklepana i bez emocija, je presmešno ali i netačno, što i strani komentari, ne srpski potvrdjuju i to bez razumevanja teksta ili prevoda istog. Mada Željko i jeste majstor svog zanata pa je i sam ovu pesmu prihvatio da je doklepa pretpostavljam.
Još reći da je pesma Luane, Francuska, ,,instrumentalno bogatstvo",

tu tek ne znam šta reći, u čudu sam iskreno tek tu, ili možda mi slušamo različite verzije pesme, pored jedne jedine koja je dostupna i zvanična.
Da li je možda je muzički aranžman u medjuvremenu postala publika na stadionu, cveće, trava pa ja nisam u toku? Koliko instrumenata se čuje u tom ,,bogatstvu aranžmana" francuske pesme? Možda ja ne čujem pa bi mi bilo drago ako mi približiš i pobrojiš iste u pesmi Luane?
Reći za Francusku da je pesma emotivna, tekst dobar i dirljiv, mogu da razumem ali pričati o aranžmanu francuske pesme koji je sve sem bogatog, gde pritom jedan instrument dominira tokom cele pesme je i više nego očigledno samo subjektivno pisanje sa ciljem uniženja ,,Mile".
Sa pokrićem i kritiku i uniženje prihvatam privatno pa i ovde ali paušalna procena i subjektivni osećaj ne znači da su automatski i realni.
Ne nudi Srbija remek delo, da se razumemo, ni ove kao ni dugi niz godina što nije, ali perfidno pljuvanje kroz lično nezadovoljstvo predstavnikom Srbije i pesmom ove godine, je sve sem objektivnog. Subjektivno, svakako da, to stoji i to se oseća.