Dobro, ali ovo je dosta teško PF.Teya Dora je u ovo doba imala preko 60%.
Je li ovo prvi put da kladionice nijednoj ex yu zemlji ne predviđaju prolazak? Ne mogu se sjetiti kako je bilo 2018?
Da, ni 2018. nijedna nije bila u 10 za prolazakJe li ovo prvi put da kladionice nijednoj ex yu zemlji ne predviđaju prolazak? Ne mogu se sjetiti kako je bilo 2018?
Teya je sve vreme do same subote bila u top 10, čak mislim da je startovala sa pete ili šeste pozicije.Očekivano, šanse za prolaz 50-50. Teya Dori su prošle godine davali mnogo manje šanse pa je ipak prošla.
Irska i Luksemburg teško da će proći u finale to mi je baš nerealno. Očekujem Jermeniju i nas umesto njih.
Evo išao sam da vidim. Bila je na kraju u istoj poziciji kao i Princ. Prva ispod crte 11. mesto - 50% šanse za finale.Teya Dora je u ovo doba imala preko 60%.
Je li ovo prvi put da kladionice nijednoj ex yu zemlji ne predviđaju prolazak? Ne mogu se sjetiti kako je bilo 2018?
Moguće nisam baš detaljno pratio od početka ali sam zapamtio da je procenat bio oko 50%.Teya je sve vreme do same subote bila u top 10, čak mislim da je startovala sa pete ili šeste pozicije.
Bila je 11. par dana pred polufinaleTeya je sve vreme do same subote bila u top 10, čak mislim da je startovala sa pete ili šeste pozicije.